Červenec 2, 20196 r Souhlasím s Nekki, dnes jsem dal na Karla.lpg a koupil svíčky co dává on. Mám motor 1,6 MPI, kód BSE, orig. zástavba Landi Renzo a jde to v pohodě vyměnit i bez rozdělání sání a nějakých dalších obtíží. Za půl hodiny nebylo co dělat. :-)
Červen 17, 20205 r Dobrý den, po 36 tisících km jsem měnil svíčky Denso IK20TT, které jste zde doporučovali a jedna (viz foto) s totálně upálenou střední elektrodou. Co je špatně?Vstřiky? Které? Od jara pozoruji špatné starty (otáčky vyletí, následně motor skoro chcípne a znovu vyletí a postupně klesají k normálu). Na LPG najeto 110 km. Vše původní. Chyba v diag. žádná. Zatím vyměněn plynový ventil před reduktorem. Objednán nový reduktor místo repase. . Díky za pomoc
Červen 18, 20205 r ...nebyly to svíčky z aliexpresu nebo nějakého podobného původu? Oni ti číňani vyrobí ledacos, ale do kvality originálu to má většinou hodně daleko. Jinak u mě vypadaly svíčky po 30 kkm na LPG takto, viz obrázek níže.Dle barvy svíček bych řekl, že je směs příliš chudá a tímto směrem bych zaměřil další pozornost.
Červen 18, 20205 r Zatím jsem zkoušel,Denso,Brisk,Bosch,NGK, Bosche problém cukaly,NGK a Brisky v pohodě,Densa po 63000 v háji na benál v pohodě ale na plyn problém no nenapadlo mě že budou takhle vypadat,takže zpět na NGK
Červen 20, 20205 r Taky mám na Densách nalítáno okolo 30000, asi je na čase je zkontrolovat. Jakej máte názor na svíčky s kluznou jiskrou ? Děkuji Např: https://www.vaseautodoplnky.cz/zapalovaci-svicka-brisk-dr15sxc-premium-evo/
Červen 22, 20205 r V 20. 6. 2020 na 8:15, mmazalek napsal: Taky mám na Densách nalítáno okolo 30000, asi je na čase je zkontrolovat. Jakej máte názor na svíčky s kluznou jiskrou ? Děkuji Např: https://www.vaseautodoplnky.cz/zapalovaci-svicka-brisk-dr15sxc-premium-evo/ Na plyn nefungují dobře, nejlepší zkušenosti máme s Denso Iridium Power)Měnit po 60 tisících), a nebo TT, ty mají výdrž až 150 tisíc...
Červen 22, 20205 r V 17. 6. 2020 na 11:11, Lucky007 napsal: Dobrý den, po 36 tisících km jsem měnil svíčky Denso IK20TT, které jste zde doporučovali a jedna (viz foto) s totálně upálenou střední elektrodou. Co je špatně?Vstřiky? Které? Od jara pozoruji špatné starty (otáčky vyletí, následně motor skoro chcípne a znovu vyletí a postupně klesají k normálu). Na LPG najeto 110 km. Vše původní. Chyba v diag. žádná. Zatím vyměněn plynový ventil před reduktorem. Objednán nový reduktor místo repase. . Díky za pomoc řekl bych že nějaký problém v daném válci, změřit tlaky..nebo je špatné dávkování, típ pádem jiné teploty a poškození svíčky..běžně Denso TT vydrží v plynu 150 tisíc km, vyzkošené na vlastních autech...
Červen 25, 20205 r Dobrý den, moc děkuji za Vaší odpověď. Budu pátrat dále. Bohužel zkušenosti s LPG servisy v Ostravě jsou neuspokojující :-( Vy už jste mi nejednou pomohl a to i přes to, že to bylo přes internet.
Únor 14, 20214 r Kamarát má nejaké Subaru na LPG a ukazoval mi sviečky po 5tis. km. Podľa mňa to vypadá ako chudobná zmes, nie?
Únor 16, 20214 r Keď som to sem dal, tak mi to tiež tak prišlo...Tak teraz neviem či nieje tá fotka nejaká zafarbená......A to opálenie kontaktov?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.