Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Souhlasím s Nekki, dnes jsem dal na Karla.lpg a koupil svíčky co dává on. Mám motor 1,6 MPI, kód BSE, orig. zástavba Landi Renzo a jde to v pohodě vyměnit i bez rozdělání sání a nějakých dalších obtíží. Za půl hodiny nebylo co dělat. :-) 

• 11 měsíců později...

Dobrý den, po 36 tisících km jsem měnil svíčky Denso IK20TT, které jste zde doporučovali a jedna (viz foto) s totálně upálenou střední elektrodou. Co je špatně?Vstřiky? Které? Od jara pozoruji špatné starty (otáčky vyletí, následně motor skoro chcípne a znovu vyletí a  postupně klesají k normálu). Na LPG najeto 110 km. Vše původní. Chyba v diag. žádná. Zatím vyměněn plynový ventil před reduktorem. Objednán nový reduktor místo repase.

.image.thumb.png.69002468ff9e0635e90a91ddacaeff46.png

Díky za pomoc

...nebyly to svíčky z aliexpresu nebo nějakého podobného původu? Oni ti číňani vyrobí ledacos, ale do kvality originálu to má většinou hodně daleko. Jinak u mě vypadaly svíčky po 30 kkm na LPG takto, viz obrázek níže.Dle barvy svíček bych řekl, že je směs příliš chudá a tímto směrem bych zaměřil další pozornost.

IMG_4540.thumb.jpg.e8bc6079faf765f3d5c9aed38c8d9879.jpg

Zatím jsem zkoušel,Denso,Brisk,Bosch,NGK, Bosche problém cukaly,NGK a Brisky v pohodě,Densa po 63000 v háji na benál v pohodě ale na plyn problém no nenapadlo mě že budou takhle vypadat,takže zpět na NGK

DSC_1190.JPG

V 20. 6. 2020 na 8:15, mmazalek napsal:

Taky mám na Densách nalítáno okolo 30000, asi je na čase je zkontrolovat. 

Jakej máte názor na svíčky s kluznou jiskrou ? Děkuji

Např: https://www.vaseautodoplnky.cz/zapalovaci-svicka-brisk-dr15sxc-premium-evo/

Na plyn nefungují dobře, nejlepší zkušenosti máme s Denso Iridium Power)Měnit po 60 tisících), a nebo TT, ty mají výdrž až 150 tisíc...

V 17. 6. 2020 na 11:11, Lucky007 napsal:

Dobrý den, po 36 tisících km jsem měnil svíčky Denso IK20TT, které jste zde doporučovali a jedna (viz foto) s totálně upálenou střední elektrodou. Co je špatně?Vstřiky? Které? Od jara pozoruji špatné starty (otáčky vyletí, následně motor skoro chcípne a znovu vyletí a  postupně klesají k normálu). Na LPG najeto 110 km. Vše původní. Chyba v diag. žádná. Zatím vyměněn plynový ventil před reduktorem. Objednán nový reduktor místo repase.

.image.thumb.png.69002468ff9e0635e90a91ddacaeff46.png

Díky za pomoc

řekl bych že nějaký problém v daném válci, změřit tlaky..nebo je špatné dávkování, típ pádem jiné teploty a poškození svíčky..běžně Denso TT vydrží v plynu 150 tisíc km, vyzkošené na vlastních autech...

Dobrý den, moc děkuji za Vaší odpověď. Budu pátrat dále. Bohužel zkušenosti s LPG servisy v Ostravě jsou neuspokojující :-( 

Vy už jste mi nejednou pomohl a to i přes to, že to bylo přes internet.

• 7 měsíců později...

Kamarát má nejaké Subaru na LPG a ukazoval mi sviečky po 5tis. km.

Podľa mňa to vypadá ako chudobná zmes, nie?

20210205_161721-hw.thumb.jpg.c1a47c800d2751d60bc303b1df40acda.jpg

...nezdá se mi, pěkná cihlová barva, řekl bych, že takto mají svíčky vypadat...

Keď som to sem dal, tak mi to tiež tak prišlo...Tak teraz neviem či nieje tá fotka nejaká zafarbená......A to opálenie kontaktov?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.