Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kdy vubec vyjely prvni 98 nebo 99?

a jak se bude jmenovat nova???

• Autor

Fabia :) A oznacovat se bude jako fabia 2 ;)

takze fabie nekonci.

• Autor

Ale ta prvni generace ano :(

jj, všechno jednou končí, že tak honem, čekalo se, že to bude až příští rok, asi kvůli konkurenci, teď nastoupil peugeot 207

Je to nějaký divný, že zrovna nejprodávanější model končí a combi a sedan až po představení nové verze, přitom pořád tvrdí, že bude nová fábie až 2007, že by představily novou už letos?

asi to tak bude, co nevidět uvidíme :D

Aj tak sa mi to celé nezdá! Skôr by som očakával, že model, ktorý sa dobre predáva a môže ísť cenovo dolu, tak sa prestane vyrábať. Čakal by som, že terajšiu Fabiu, resp. jej výrobu presunú niekam inam (Poľsko, Ukrajina a tak).

Navyše ukončiť výrobu, keď ešte nebol nový model predstavený a nerozbehla sa ešte výroba naplno mi pripadá nezmyselné. Neverím tomu skorému ukončeniu.

je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj -_-

je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj -_-

pac o ni je jeste stale obrovsky zajem ;)

Tak od příštího roku budeme mít všichni už stará auta :t Tedy hlavně morálně. Néé že by mi to vadilo, ale jen tak přemýšlím, že až mi za 5 let skončí lízačka a chtěl bych Fabijku čistě hypoteticky prodat (a koupit zase novou, samo sebou :) ), tak to už bude v době, kdy každý už jen bude rozlišovat mezi "tou starou" Fabií a novou :huh: Já si říkal, jak mám nové auto a on ten čas tak letí... <_<

tak ako pise Martinoslav nech je jej zem lahka navzdy ostane v nasich srdciach :t:rip:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.