Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je to nějaký divný, že zrovna nejprodávanější model končí a combi a sedan až po představení nové verze, přitom pořád tvrdí, že bude nová fábie až 2007, že by představily novou už letos?

Vloženo

Aj tak sa mi to celé nezdá! Skôr by som očakával, že model, ktorý sa dobre predáva a môže ísť cenovo dolu, tak sa prestane vyrábať. Čakal by som, že terajšiu Fabiu, resp. jej výrobu presunú niekam inam (Poľsko, Ukrajina a tak).

Navyše ukončiť výrobu, keď ešte nebol nový model predstavený a nerozbehla sa ešte výroba naplno mi pripadá nezmyselné. Neverím tomu skorému ukončeniu.

Vloženo
je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj -_-

pac o ni je jeste stale obrovsky zajem ;)

Vloženo

Tak od příštího roku budeme mít všichni už stará auta :t Tedy hlavně morálně. Néé že by mi to vadilo, ale jen tak přemýšlím, že až mi za 5 let skončí lízačka a chtěl bych Fabijku čistě hypoteticky prodat (a koupit zase novou, samo sebou :) ), tak to už bude v době, kdy každý už jen bude rozlišovat mezi "tou starou" Fabií a novou :huh: Já si říkal, jak mám nové auto a on ten čas tak letí... <_<

Vloženo

tak ako pise Martinoslav nech je jej zem lahka navzdy ostane v nasich srdciach :t:rip:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...