Červen 1, 200619 r jj, všechno jednou končí, že tak honem, čekalo se, že to bude až příští rok, asi kvůli konkurenci, teď nastoupil peugeot 207
Červen 1, 200619 r Je to nějaký divný, že zrovna nejprodávanější model končí a combi a sedan až po představení nové verze, přitom pořád tvrdí, že bude nová fábie až 2007, že by představily novou už letos?
Červen 1, 200619 r Aj tak sa mi to celé nezdá! Skôr by som očakával, že model, ktorý sa dobre predáva a môže ísť cenovo dolu, tak sa prestane vyrábať. Čakal by som, že terajšiu Fabiu, resp. jej výrobu presunú niekam inam (Poľsko, Ukrajina a tak). Navyše ukončiť výrobu, keď ešte nebol nový model predstavený a nerozbehla sa ešte výroba naplno mi pripadá nezmyselné. Neverím tomu skorému ukončeniu.
Červen 2, 200619 r je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj pac o ni je jeste stale obrovsky zajem
Červen 2, 200619 r Tak od příštího roku budeme mít všichni už stará auta Tedy hlavně morálně. Néé že by mi to vadilo, ale jen tak přemýšlím, že až mi za 5 let skončí lízačka a chtěl bych Fabijku čistě hypoteticky prodat (a koupit zase novou, samo sebou ), tak to už bude v době, kdy každý už jen bude rozlišovat mezi "tou starou" Fabií a novou Já si říkal, jak mám nové auto a on ten čas tak letí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.