Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 http://www.autorevue.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=8635 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 kdy vubec vyjely prvni 98 nebo 99? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 a jak se bude jmenovat nova??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Fabia A oznacovat se bude jako fabia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 takze fabie nekonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ale ta prvni generace ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 jj, všechno jednou končí, že tak honem, čekalo se, že to bude až příští rok, asi kvůli konkurenci, teď nastoupil peugeot 207 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Je to nějaký divný, že zrovna nejprodávanější model končí a combi a sedan až po představení nové verze, přitom pořád tvrdí, že bude nová fábie až 2007, že by představily novou už letos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 asi to tak bude, co nevidět uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Aj tak sa mi to celé nezdá! Skôr by som očakával, že model, ktorý sa dobre predáva a môže ísť cenovo dolu, tak sa prestane vyrábať. Čakal by som, že terajšiu Fabiu, resp. jej výrobu presunú niekam inam (Poľsko, Ukrajina a tak). Navyše ukončiť výrobu, keď ešte nebol nový model predstavený a nerozbehla sa ešte výroba naplno mi pripadá nezmyselné. Neverím tomu skorému ukončeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 je to divný no, dyť starou oktáfku taky furt dělaj pac o ni je jeste stale obrovsky zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Tak od příštího roku budeme mít všichni už stará auta Tedy hlavně morálně. Néé že by mi to vadilo, ale jen tak přemýšlím, že až mi za 5 let skončí lízačka a chtěl bych Fabijku čistě hypoteticky prodat (a koupit zase novou, samo sebou ), tak to už bude v době, kdy každý už jen bude rozlišovat mezi "tou starou" Fabií a novou Já si říkal, jak mám nové auto a on ten čas tak letí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 tak ako pise Martinoslav nech je jej zem lahka navzdy ostane v nasich srdciach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.