Publikováno Srpen 27, 201015 r Ahoj, pískají mi občas v prudký zatáčce přední gumy, ale na určitým povrchu, kdyz je hladoučkej asfalt a je teplo, je to normální? Nebo to chce nejak poštelovat? Měnil jsem teda přední tlumiče, jestli to muze mit vliv.
Srpen 27, 201015 r Mně pískali zimní gumy, když bylo horko. Ještě záleží od jakého výrobce ty gumy jsou.
Srpen 27, 201015 r Do prudký zatáčky? Záleží jak rychle ji projíždíš.. to pískaj i mě ale jak se tady píše, zkontroluj tlak, jelikož jsi si tlumiče měnil sám (aspoň z textu to tak chápu) tak se ani neodvažuju napsat, aby jsi si zkontroloval u pneu, jestli maj směr jízdy, jestli nejsou přehozený, na geošku se ani neptám, ta je samozřejmostí...
Srpen 27, 201015 r Autor Tag gumy jsou dobry, tlak je jasnej (kontroluju casto), ale jsou to takovy jebky Bramuky tak to je asi normalka, je to jen kdyz je teplo a v prudky zatacce, ani nemusim jeto moc rychle. Asi to bude geometrie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.