Ustecak21 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Ahoj, pískají mi občas v prudký zatáčce přední gumy, ale na určitým povrchu, kdyz je hladoučkej asfalt a je teplo, je to normální? Nebo to chce nejak poštelovat? Měnil jsem teda přední tlumiče, jestli to muze mit vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 překontroluj kolik je máš nafoukaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Mně pískali zimní gumy, když bylo horko. Ještě záleží od jakého výrobce ty gumy jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Do prudký zatáčky? Záleží jak rychle ji projíždíš.. to pískaj i mě ale jak se tady píše, zkontroluj tlak, jelikož jsi si tlumiče měnil sám (aspoň z textu to tak chápu) tak se ani neodvažuju napsat, aby jsi si zkontroloval u pneu, jestli maj směr jízdy, jestli nejsou přehozený, na geošku se ani neptám, ta je samozřejmostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 posteloval by som brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 27. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Tag gumy jsou dobry, tlak je jasnej (kontroluju casto), ale jsou to takovy jebky Bramuky tak to je asi normalka, je to jen kdyz je teplo a v prudky zatacce, ani nemusim jeto moc rychle. Asi to bude geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.