Jíra_82 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Pravděpodobně ano. Zkus odpojit dveře od sloupku A, BSG by tak měla začít hlásit spolujezdcovy dveře zavřené. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 díky za ifo,tak jsem to zkusil odpojit a nesvítí,takže už jen vyměnit ten mikrospínač,ale nevím jestli to svedu.Pokud by tady byl někdo z okolí Bruntálu,tak bych poprosil o pomoc při výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Hmm, těžko pojedeš 130 km do UH kvůli mikrospínači, jinak by nebyl problém vyměnit. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 dnes mikrospínače vyměněny,takže vše ok,jen mi stále svítí červená kontrolka ve dveřích(tomu to nepomohlo).Nevíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Jestli máš F1 předface nebo do MR2004 tak tam byly ty světýlka ovládané relátkem, to může být slepené nebo nějak poškozené. Kukni na odpovídající schéma a běž po tom... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 já jsem to asi špatně napsal,jedná se mi o tu blikající diodu ve dveřích řidiče co signalizuje systém safe.Tak ta mi stále svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Dobry den. Chcel by som od vas radu. Moj problem je: Nefunguju mi varovne svetla vo dverach. Ziarovky su samozrejme dobre. ALE nefunguje mi mikrospinac v soferovych dverach (planujem ho vymenit). Ostatne funguju. Je mozne ze koli prave tomuto spinacu nesvietia svetla vobec? Myslim tym ze nesvieti varovne svetlo ani na dverach spolujazdca po otvoreni spolujazdcovych dveri. Ako to ma vlastne fungovat? Pri otvoreni dveri svietia svetla zvlast ? Alebo svietia obe svetla naraz bez rozdielu nato ktore dvere su otvorene ? Mam fabiu rok vyroby 2000.. Dakujem za akukolvek radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 nikto nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 u F1rs svítí všechno dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 u F1rs svítí všechno dohromady. je to tak aj u predfaceliftu ? nieje to inac nahodou ? vie to niekto ? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSiaak007 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 takze ako ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Ahoj, múže mi prosím někdo napsat, jaké piny pasují do zelené svorkovnice na přístrojovce? Chci se dodělat kontrolku bezp. pásu, tedka jsem ji nakódoval a svítí, takže už jen natáhnout kabel k sedadlu a zapojit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekator Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Dobrý večer!Měl bych malý dotaz.Kamarád pořídil F1 face elegance(CZ) 2005 a svítí mu kontrolka otevřených dveří (když jsou otevřeny) pouze při zapnutém zapalování.Bez klíčku nic.Já mám F1 před face elegance (DE)2002 a když mám otevřeno tak mi svítí nezávisle na klíčku.Je to nová vlastnost od face nebo to má špatně nakódované?díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekator Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nikdo neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Ahoj chtěl bych se zeptat jak se kódují kontrolky? např: mám v autě natahaný dráty ke kontrolce otevřených dveří mikro spínače ve dveřích, pojistku origo z výroby ale kontrolka nefunguje tak mě napadlo jestli ji není potřeba nějak na kódovat ale jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Nakodovat ide ak si dobre pamatám tak kontrolka bezp. pásov,kontrolka hladiny v nádrzke ostrekovacov. Kontolka otvorenych dveri a kufra je riadena cez CAN BUS a treba k tomu prislusny palel pristrojov. Obsahovali to vybavy Elegance a myslim aj Comfort. Pripadne tu je este jeden postup pre fajnsmekrov ale panel pristrojov musel mat PP a človek pevne nervy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak4 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ahoj, koupil sem fabii combi 1.4 16v 74kw, 2002 Komfort a po pár dnech jsem zjistil závadu, že mi při otevřených dveří nesvítí kontrolka na palubovce, všechno ostatní na otevření reaguje jako stropní světlo či světla ve dveřích, v manuálu jsem četl, že se má rozsvítit kontrolka doprovázená zvukovým signálem,ani při otočení klíčkem tam nesvítí, všechny pojistky jsou ok. Nevíte kde by mohla být zrada? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ahoj, koupil sem fabii combi 1.4 16v 74kw, 2002 Komfort a po pár dnech jsem zjistil závadu, že mi při otevřených dveří nesvítí kontrolka na palubovce, všechno ostatní na otevření reaguje jako stropní světlo či světla ve dveřích, v manuálu jsem četl, že se má rozsvítit kontrolka doprovázená zvukovým signálem,ani při otočení klíčkem tam nesvítí, všechny pojistky jsou ok. Nevíte kde by mohla být zrada? děkuji http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrosp%C3%ADna%C4%8D-z%C3%A1mku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.