Andro Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) Ahojte Mám Fábiu 1,2htp 47kW.Včera mi začala svietiť kontrolka motora.Nasledoval aj pokles výkonu, čo som spozoroval pri jazde do kopca. Pri vyradení rýchlosti sa auto zastrasie dokonca aj zhasne motor.VAG ukázal : 16490 - tlak v sacom potrubí/tlak vzduchu (G71/F96) - neverohodný signál P 0106-35-00 - - 16556 - rada valcu 1:system odmerovani paliva - system prilis bohaty P 0172-35-10 - - - sporadická Poprosím o radu čo to môže byť. S tým poklesom výkonu som sa aj bál či nepreskočil rozvod, ale ten je OK.Skupina 012 90/28-namerané hodnoty. Editováno: 1. Září 2010, autor: Andro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radˇas Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 (editace) Zdravím, mám stejný problém,na stejném motoru. Čidlo tlaku jsem měnil,žádná změna. Kdýž čidlo odpojím ,tak jednotka motoru nahlásí přerušené čidlo,ale motor jede normálně,lépe jak se zapojeným čidlem. Volnoběh neklesne pod 700ot. Tak nevím,jaký zvolit další postup. Dík za radu. Editováno: 18. Prosinec 2010, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 nechat změřit tlaky ve válcích, zda nejsou podpálené ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikula Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 u mňa presne tieto dve chyby boli skočený rozvod, auto nemalo výkon po vyradení väčšinou zhaslo naštartovať to opäť chcelo trpezlivosť . Niekedy to aj poriadne trhalo za jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polakrgs Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Mám asi něco podobného Taky se to tak chová ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.