Přejít na obsah

Škrtící klapka 1,6 55 kW MPI

milano5

Doporučené příspěvky

No a dělá to vůbec klapka, nemáš třeba špatné teplotní čidlo? Nebo spíše co ti to přesně dělá?

kdyz mam neutral a stojim tak otacky sem tam haprujou proste jakoby skytne nebo jak zatocim naplno volantem doprava,leva tak ma tendenci taky chcipnout nekdy chcipne kdyz jedu a dam nohu z plynu a dojizdim jako bych brzdil motorem pak dam neutral tak opet zahaprujou otacku vetsinou to chcipne poprve jsme vycistili nastavili klapu a vymazali data a nic pote jsem koupil jinou ridici jednotku taky nic pak jsem si koupil felicii ja taky 1.6 a zkusili jsme vymenit klapu zas nic nedavno byl delan rozvodovy remen vymenene gufera na ventilech novy vzduchovy filtr nove tesneni byla merena kompres vycistena sonda,kdyz to auto prozenu tahne jak ma dalsi vec je ze s mojim autem stojim na miste dam jedna poustim spojku bez plynu na stojate otacky a rozjedese bez problemu a to se plynu nedotknu a stou druhou co ma ty problemy s otackami tak dam jedna poustim spojku bez plynu a jakmile auto se chce rozjet tak zdechne proste jakmile spojka zabira tak chcipne okamzite dva kamaradi co to zkouseli tak oba sikovni a nevi co stim jeden z nich pracoval v skoda servisu na nic neprisli uz nevime co stim proste vse slape jak ma az na ty otacky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nebude klapka ta se projevuje nepravidelnými otáčkami, sem tam to vyletí i na dva tisíce, chvíli drží a pak spadne. Měnil jsi filtr benzínu u nádrže? Pak bych proměřil teplotní čidlo na odpor a čidlo nasávaného vzduchu.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

dobrý den,

mám felicii 1,6 a cuká mi. Vyměnil jsem škrtící klapku.

Mám dignostický kabel KKL - USB koupený z motordiag a VAG 304 a VAG409 a VAG-VCDS-10.6.4-CZ ani s jednou verzí mi nejde zprovoznit program, abych mohl číst chyby z ŘJ a provést nastavení škrtící klapky. Nedávno jsem připojil Octavii II, fabii a bez problémů, ale moje felina 1,6 ne a ne komunikovat. V nastavení jsem zkoušel všechny možné varianty, ale bez úspěchu.

Nemůže být vadná ŘJ?

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

chtěl bych se zeptat, po kolika najetých km se vám u Feldy 1,6 znovu zanesla škrtící klapka od posledního čištění a jestli se ta klapka více zanáší, když se motor podtáčí (jezdí se v nízkých otáčkách) a naopak, jestli klapce prospívá jízda ve vyšších otáčkách (jestli se v tomto případě zanáší méně) nebo jestli na to otáčky motoru nemají vliv. Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Bože to jsou otázky, je to systém sání, u starších motoru např. starší Felicie u systému SP i přívod paliva, filtr nikdy nezachytí vše, jemné částice projdou a nejvíce se usadí tam kde je přiškrcený přívod a to je klapka, případně různě záhyby sání.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...