Publikováno Září 5, 201015 r Když jsem byl v servisu, tak u mého auta vyskočilo, že se má upravit kabeláž za ovladačem climatroniku. Něco je potřeba objednat a pak to upraví. Podle toho co jsem pochopil se to týká všech yetin. Je to pokyn ze škodovky. Jen pro info.
Září 5, 201015 r Ešte šťastie, že nemám climatronic Aj keď, dakedy mi chýba.. Ja (musím poklepať na drevo) som nemal s yetíkom problém Upraveno Září 5, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Září 7, 201015 r Autor Nemusí to souviset s climatronicem, jen jsem na obrazku viděl, že jde dolů a upravuje se kabeláž za ním. Asi při nejbližším servisu opraví každému koho se to týká
Duben 18, 201114 r Taky mi tam teď dávají krytku, ale něco se zadnímy světly, nevím co..dovím se zítra snad bude auto hotový.
Červen 6, 201114 r Dnes jsem předal Yetiho 4x4 1.8 TSI na 1. garanční prohlídku. (06/2009) Mám taktéž climatronic, ale tuto opravu mi dnes tedy nenaplánovali. (asi se tedy netýká všech) Naopak mi budou provedeny dvě opravy ze strany ŠKODA: NA VOZIDLE NUTNO PROVÉST: 1) Svolávací akce: - přestavovač vačkové hřídele 2) Dílenská akce: - montáž ochrany proti oděru (netuším na jakém místě) Už jste se někdo s těmito opravami setkal a byl pozván ???
Červen 6, 201114 r 2) Dílenská akce: - montáž ochrany proti oděru (netuším na jakém místě) to by vlastně mohlo být proti oděru toho kabelu že ????
Únor 10, 201213 r mimochodem, v těch mrazech mi něco při přeřazení vrzalo pod podlahou vpředu a jsou to nějaké kabely či co v takovém tunýlku, který je úplně dole na přepážce mezi motorem a kabinou - je to vidět po otevření kapoty a pohledu seshora přes motor dozadu dolu pod auto - stačilo to namazat a je to, ale systémově to je špatně. Souvisí to s pohybem motoru tam a zpět při přeřazení... Máte s tím někdo zkušenost?
Květen 1, 201312 r Asi se to týká starších modelů, já byl na garančce nyní r.v.2/2011 a nic nařízeno nebylo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.