Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

mám tomu rozumět tak, že ke stávající ceně bude přičteno 182 centů? :feve:

To ano, ale při nákupu sleduješ litry, ne kg. Takže tu hraje roli objemová hmotnost.

Odhadem tedy bude cena vyšší o necelou polovinu výše uvedené částky na litr LPG.

P.S. Doufám, že nekecám :)

Presne tak. Navysenie ceny bude (182/1000)*0,55*1,20 = 0,12012 EUR

Kde 0,55 je prepocet z kg na litre (hustota LPG) 1,2 je nova 20% Dph.

Pre uplnost prirastku ceny treba este pripocitat 1% navysenie povodnej DPH na 20% z doterajsej celkovej ceny LPG (0,500*0,01= 0,005 Eur)

Vysledne navysenie : 0,125 Eur = 3,76 SK

Nova priemerna cena na Slovensku bude zruba 0,630 Eur. Co znamena navysenie o "pouhych" 26%...

do prdelky ! zdrazia to o 3,76 SK...

akurat terazky, ked som manzelke slubil kupit novy kozuch.... lol

3,76 je fakt nářez no snad aspon danove zvyhodnení snad zostane:)

pamatujete si, co jsem říkal, když jste tu psali, že na slovensku nemáte spotřebku? že dle zákonů unie nulová daň nemůže být, a je to tady, u nás je to tak, že z tuny LPG se odvádí 3950 kč...

karle mylis sa !

my sme nezdvihli cenu "lebo dle zákonů unie nulová daň nemůže být".

Fico rozyebal statne peniaze a sucastna vlada sa ich snazi vydolovat od ludi nazad

zvysenim dane.

mimochodom, kde bola vasa skvela CZ republic, ked bolo treba povedat, ze na

preyebane peniaze Grekov nedame ani groš ?

drzali ste hubu a krok ako prikazala EU.

tak nas laskavo poucuj len o LPG, dane nechaj bokom.

Upraveno od colins

a proč se hned čertíš? já do toho politiku netahám, já jen řekl, to co my zu řešíme léta, že podle předpisů Unie nemůže být nulová daň na plyn do mororových vozidel, i když je trošku složitější než popisuji, řešíme to s celníky někdy i 4x do roka/výběrčí SD/, to je dle zákona, no a Němci v roce 2007 tuším, udělali to, že veškerá ekologická paliva osvobodili na 10 let od daní, takže rozvoj např.LPG tam dosáhl rapídního nárustu,, za poslední 2 roky přibylo 2600 čerpaček na LPG, aut a se za tu dobu předělalo tolik, co u nás za 10 let, a to němci reklamují, že s autem na LPG ušetří majitel 30-40% nákladů, zde se pořád řeší, když to není min.50% tak do toho nejdu a podobné nesmysly, takže to nemá s politiky nic společného, jak kdo hospodaří je druhá věc, mě taky s..e to, že musím ze svých daní živit takový aparát co máme,/policii,hasiče,uředníky..../ale to jsme odbočili

Mě sere věcí...

Ale třeba teď mě sere že brát slovák sa jebe do "CZ republic" :aggressive:

Ale niesi sám kdo ma čo jebe...mě totiž poslední dobou jebe věcí :smich::aggressive:

Politika a toto téma je na dlouhou dobu. Já tvrdím, že rychlejší a kvalitnější bude tu verbež vystřílet a zkusit novou krev. Pokud se ani ta nepodaří, vystřílet a další...jednou dojde na to, že politik bude mít respekt z lidu...protože by měl strach, že ho někdo jednoduše odjebe. Pak už se bude řídit "hlasem lidu".

• 2 týdny později...

Presne tak,

jeste par takovejch reakci od slovenskych kolegu a zacnu jim to zdrazeni LPG prat...

A to bych rad odzkousel to zazracne ECO+ ale na slovensko se vubec nedostanu :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.