Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?

Určitě to jde, ale naposledy jsem to dělal u Felicie.Nebylo to zrovna jednoduché, ale s trochou šikovnosti to šlo.

U Octavie jsem měl sedačky doma a čistil jsem je vysavačem na hloubkové čištění koberců, tedy "na mokro".

Tak to jsem ti moc neporadil...

• Autor

Tak každá rada dobrá ;) Jsem nato tak zlehka kouknul a mohlo by to jít ale bude to asi celkem piplačka. Jeste počkám jestli stím opravdu nemá někdo zkušenosti na O1.

Je to kravina je sundávat

• 2 týdny později...

V nejbližší době bych chtěl koupit dětskou autosedačku a asi s upevňovacím systémem "ISOFIX", prý od r.v. 1998 tento systém má i Octavie, mohl by někdo poradit, zda tento systém opravdu Octavie má a jak to vlastně vypadá a funguje, neboť po několika hodinové hledání jsem našel vždy jen, že je tento systém upínání rychlý a bezpečný, ale aby to bylo konkrétně popsáno, tak to ne, předem děkuji. Sám mám 1,6 74 kw. r.v. 1998.

Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?

J8 bych je nesundával a určitě neházel do pračky. Podle mého by se, byť trochu, srazily a měl bys pak pěknou honičku je dostat z5.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.