Přejít na obsah

Sedačky O1

MarkS

Doporučené příspěvky

Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě to jde, ale naposledy jsem to dělal u Felicie.Nebylo to zrovna jednoduché, ale s trochou šikovnosti to šlo.

U Octavie jsem měl sedačky doma a čistil jsem je vysavačem na hloubkové čištění koberců, tedy "na mokro".

Tak to jsem ti moc neporadil...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Host Guest_Mira

V nejbližší době bych chtěl koupit dětskou autosedačku a asi s upevňovacím systémem "ISOFIX", prý od r.v. 1998 tento systém má i Octavie, mohl by někdo poradit, zda tento systém opravdu Octavie má a jak to vlastně vypadá a funguje, neboť po několika hodinové hledání jsem našel vždy jen, že je tento systém upínání rychlý a bezpečný, ale aby to bylo konkrétně popsáno, tak to ne, předem děkuji. Sám mám 1,6 74 kw. r.v. 1998.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?

J8 bych je nesundával a určitě neházel do pračky. Podle mého by se, byť trochu, srazily a měl bys pak pěknou honičku je dostat z5.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...