Publikováno Červen 2, 200619 r Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy?
Červen 2, 200619 r Určitě to jde, ale naposledy jsem to dělal u Felicie.Nebylo to zrovna jednoduché, ale s trochou šikovnosti to šlo. U Octavie jsem měl sedačky doma a čistil jsem je vysavačem na hloubkové čištění koberců, tedy "na mokro". Tak to jsem ti moc neporadil...
Červen 2, 200619 r Autor Tak každá rada dobrá Jsem nato tak zlehka kouknul a mohlo by to jít ale bude to asi celkem piplačka. Jeste počkám jestli stím opravdu nemá někdo zkušenosti na O1.
Červen 5, 200619 r ja by som to tiež nerobil, radšej tam natiani nové napr.: z tejto firmy : http://www.autopotahy.sk/cz/uvod.htm
Červen 17, 200619 r V nejbližší době bych chtěl koupit dětskou autosedačku a asi s upevňovacím systémem "ISOFIX", prý od r.v. 1998 tento systém má i Octavie, mohl by někdo poradit, zda tento systém opravdu Octavie má a jak to vlastně vypadá a funguje, neboť po několika hodinové hledání jsem našel vždy jen, že je tento systém upínání rychlý a bezpečný, ale aby to bylo konkrétně popsáno, tak to ne, předem děkuji. Sám mám 1,6 74 kw. r.v. 1998.
Červen 18, 200619 r Zdravím, dneska jsem přivezl starší celkem zachovalé sedačky do O1 ale předím než zamontuji bych je rád vyčistil. Hodně se tady píše jak to čistit v autě ale nezkoušeli jste někdo stahnout ty urigo potahy a hodit to třeba do pračky nebo chem. čistírny? Jde to vlastně sundat ty potahy? J8 bych je nesundával a určitě neházel do pračky. Podle mého by se, byť trochu, srazily a měl bys pak pěknou honičku je dostat z5.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.