luttor Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Pořád váhám cena je cca u obou stejná kolem 170tisíc Fabia RS 2004 OctaviaRS 2002, můj nájezd km cca 12000km ročne což zní jasně pro benzín Octavii RS, ale stejně mně láká ta spotřeba Fabie . Zásadní poruchy nemají žádné z nich. Byl bych rád kdyby sem někdo hodil kolik ho stály serv. prohlidky u FRS nebo ORS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 (editace) Vybíráš ze 2 naprosto nesrovnatelných aut a je jen na tobě, které parametry jsou pro tebe rozhodující. Nájezd - 12tkm, pokud jezdíš denně (tj. převážně krátké trasy), pak benzín čili ORS. Obsazenost, náklad - jezdíš sám, nebo i s rodinou a občas něco většího převážíš? Pokud za b, tak zase ORS. Je univerzálnější a v případě potřeby skoro náklaďák. Svezení - tady mne fabisti zabijou, ale FRS je svižné malé auto, sic s dobrým podvozkem, ale proti ORS prostě o v dynamice o třídu níž. Pomíjím zvukovou kulisu ... Spotřeba - tady je to jednoznačné, FRS. Ale už několik majitelů ORS mi potvrdilo, že průměr do 7,5 - 8 litru dlohodobě není při normální svižné jízdě problém Sice jsem měl 6 let jen obyč. 1.8T (upgrade 200PS), ale mimo naprosto běžnou údržbu (olej, filtr) a normální intervaly výměny (brzdy, rozvody apod.) si to nevzalo ani korunu ani korunu navíc. Editováno: 15. Září 2010, autor: Tesna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 O1 RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luttor Vloženo 21. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2010 ve voze bude převážně jezdit sám , asi zvolím Octavii RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.