mirekkrejci Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Čaute, chtěl bych si dodělat vyhřívání sedaček na svojí octavce poradil by mi někdo co vše k tomu budu potřebovat a nějaký stručný postup jak na to díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Vyhřívací dečky do sedadel, kabeláž, vypínače a pokud tvoje komfortní jednotku, pokud by to tvoje nezvládala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 s komfortkou to nemá nic společného!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 S komfortni jednotkou to nema co do cineni, aspon ne do MR 2005. Takze topne vlozky do sedacek celkem 4 kusy, regulacni vypinace, dvakrat ridici jednotku vyhrivani, /novejsi typy snad maji jen jednu pro obe sedadla, ale nevim presne/ kabelaz, dodat luzko plus pojistku do pojistkove skrinky. Ja to resil vymenou sedacek, konektory a patice jsem vystipal z jineho auta, kabelaz jsem udelal dle schemat, neni slozita. Auto bez vyhrivanejch "zidli" bych uz nechel :-) Takze jdi do toha a hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 (editace) díky moc za rady taky bez toho už nechci být tady je zima hrozná:-D takže díky poscháním sedačky vypínač už mám jen kabeláž a tu si taky udělám sám jen s tou řídící jednotkou ještě nějak nevím ale to snad nějak pořeším takže díky za rady Editováno: 8. Březen 2011, autor: Wojnar Odstraněná zbytečná citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MachiSSS Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Zdar chlap, je tu někdo z Olomouckého nebo Moravskoslezkého kraje, kdo by byl ochotnej podívat se mi na výhřev sedaček? Mám je tam a mám pocit, že to netopí tak jak má. Možná bude potřeba výměna, ale rozebírat si to fakt netroufám. Předem díky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnalad Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Čaute, chtěl bych si dodělat vyhřívání sedaček na svojí octavce poradil by mi někdo co vše k tomu budu potřebovat a nějaký stručný postup jak na to díky všem za odpovědi Ja som montoval teraz do oct. ohrev predné sedadlá od predajcu Autoomega sada obsahuje: 2x poduška sedadlo,2x poduška operadlo,2x trojpolohové spínače,2x kabeláž, prívod osadený relatkom istený poistkami + riadiacia jednotka dva stupne ohrevu. Postup von sedadlá odčaluniť nalepiť podušky,naťahať kabeláž,pod palubku vľavo umiestniť relé + jednotku,zapojiť kostru +30 a ovladanie +75 navrtať otvory na spínače ja som ich dal k sedadlam na stredový panel.Za túto súpravu som dal aj s poštovným 87.60eura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Space Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Zdar, prosím Tě máš ještě to schéma výhřevu..? Zajímalo by mě originální zapojení výhřevu. Díkes S komfortni jednotkou to nema co do cineni, aspon ne do MR 2005. Takze topne vlozky do sedacek celkem 4 kusy, regulacni vypinace, dvakrat ridici jednotku vyhrivani, /novejsi typy snad maji jen jednu pro obe sedadla, ale nevim presne/ kabelaz, dodat luzko plus pojistku do pojistkove skrinky. Ja to resil vymenou sedacek, konektory a patice jsem vystipal z jineho auta, kabelaz jsem udelal dle schemat, neni slozita. Auto bez vyhrivanejch "zidli" bych uz nechel :-) Takze jdi do toha a hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelangelo Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Chlapi,mužete tu dát někdo nějake foto ohledně toho zapojení těch sedaček prosím , nebo postup kapku aspon? taky se chystám připojit sedačky na vyhřev ale bodl by nějaky postup zapojení nebo něco dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 No a proč trochu nepohledáte Máte to tu jako na dlani. Už se to tu řeší pořád dokola http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomslon Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Pepy to je pěkný ale kluci řeší zapojení sedaček s výhřevem do auta bez výhřevu jestli to tu správně čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Jsme v sekci O1 tak předpokládám, že tedy schema pro O1 je to od modelu 2001 výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.