DonnJarda Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Ano cena drsná ale nezkoušel jsem nic.. Ano šlo by to i doma nějak udělat ale nezkoušel jsem to a ani jsem nad tím neuvažoval protože nemám origo šablonu rs navíc rs to má jinak než tdi.. a hrát si stím hodiny a upravovat naskenovanou originalní šablonu a výsledek pak nic moc to raděj tohle od nich co mám.. osobně bych si to asi taky nekupoval ale přišel jsem k tomu tak nějak náhodou tak už se to objednalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScorpionSVK Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Niekto kto robí podsvietenie na Slovensku? Podsvietil som si celé auto sám, ale kúrenie (bez klímy) sa mi až tak dobre nepodarilo, svietilo to pekne, ale už to prestalo fungovať. Potreboval by som sa o tom povyprávať cez SS. Prípadne ak niekto robí tie plošné spoje čo sa tu už sem tam objavili nmiesto toho svetlovodivého plastu, nech mi napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Panove mam dotaz a prosbu. Mam tu na hrani budiky z Octy II FL a zajimalo by me jak je zapnout. Rucicky a displej uz umim, ale nevim cim probudit zbytek budiku. Jestli je k tomu nutna gateway a budit to pres CAN, nebo jestli to jde i bez ni (modry konektor i kabely mam). Nasel sem nejaky schema pinu co ktery je, ale na tohle jsem pin nenasel Ted mi to sviti takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Zdravím je složité předělat i rádio symphony do jiné barvy ? Nebyla i fotka jak to uvnitř vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Tak jsem konecne prisel na to jak zapnout budiky z OII FL i bez signalu z CANu. Takze jsem se pustil do testovani barvicek original UV/fialova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 kluci kdo z vas je schopen mi to udelat kseftem to podsviceni cenu respektuji chci modre budiky cervene ovladace a rucicky. jsem kousek od Brna prijedu primo k vam.dejte vedet. dik. udělal bych, ale jsem docela z daleka..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Nezustaly nekomu doma orig. bily rucicky z Octy/Fab? Pokud by jste se jich chteli zbavit, rad vam v tom pomuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 caute , chcem si zmenit podsvietenie budikov a celeho interietu na bielo červene no čevene bud asik iba ručičky, ake smd diody ( parametre svietivost a tak )kupit a kde ? a čo budem okrem toho este potrebovať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Vsechno je v tomto tematu popsany, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nIS Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Změnil jsem podsvícení ovladače světel na modrou a teď mi nejde regulace, setkal se s tím už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Zdravím chlapi chtěl bych se zeptat jestli někdo neví z jakeho auta pasujou ručičky do Octavie pred FL chci udelat komplet jiné podsvicení ale nechci aby ty ručičky byly pres den bílé jak jsou ale třeba červené nebo modré jako to VW.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PLZENAK Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 (editace) Zdravím hoši potřeboval bych poradit.. změnil jsem si osvětlení budíku prakticky je už mám i hotový ale nějak jsem zapoměl jak mají být ty dvě diody co osvětlují ručičky jak na otáčky tak na rychlost a prostě ne a ne svítit. stačila by jen fotka jak by tam měly být. Díky moc obr.1 je rychloměr a obr.2 je otáčkoměr Editováno: 17. Srpen 2014, autor: PLZENAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PLZENAK Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Tak nic ... už mám vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Chlapi problém .. Měnil jsem podsvit na bílo u orig rádia a vše svítí jak má až na pár diod které svítí o trochu míň než ostatní a při nasazení tlačítek to pak udělá opticky hodně.. nesetkal se stím někdo ? Edit: Tak jsem diody vyměnil za nove a fungujeme.. Nevím kde se stala chyba... Nastal ale jiný problém že mi rádio pořád ladí.. Přestane až když držím jakékoliv tlačítko jakmile ho pustím zase ladí tak nevím kde je chyba typl bych to že někde je zkrat jak se pajely diody ale pokud by někdo věděl co stím rád uvítám radu Editováno: 26. Srpen 2014, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robex Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 (editace) Nazdar chlapi, uz mam skoro cele auto prerobene (robi to moj kolega) akurat sme sa zastavili pri osvetleni ovladača vyhrievania sedadiel, viem že sa to tu už preberalo ale vedel by sem niekto hodiť foto (niektore fotky zo starších príspevkov sú už zmazané)ako to sraviť s SMD ledkami aby to svietilo rovnomere ? popripade aky odpor je potrebný(či je vlastne potrebný). Pridavam zopar foto z mojej octavie (Dokončiť treba ešte spínač svetiel a reguláciu, ovladač vyhrievania sedadiel a lampičky zo superba PS: mam spraveny aj MF volant na bielo ak by chcel niekto foto mozem spravit Editováno: 6. Září 2014, autor: Robex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Nazdar chlapi, uz mam skoro cele auto prerobene (robi to moj kolega) akurat sme sa zastavili pri osvetleni ovladača vyhrievania sedadiel, viem že sa to tu už preberalo ale vedel by sem niekto hodiť foto (niektore fotky zo starších príspevkov sú už zmazané)ako to sraviť s SMD ledkami aby to svietilo rovnomere ? popripade aky odpor je potrebný(či je vlastne potrebný). Pridavam zopar foto z mojej octavie (Dokončiť treba ešte spínač svetiel a reguláciu, ovladač vyhrievania sedadiel a lampičky zo superba PS: mam spraveny aj MF volant na bielo ak by chcel niekto foto mozem spravit Ahoj pošli foto toho mf volantu ak sa ti dá , bo mam aj ja mf volant a tiež sa chystam meni podsvietenie presne tak ako maš ty ? ake si použil diody (parametre ) a do MF volantu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robex Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Pridavam foto MF volantu, namiesto tych led diod tam boli pripajane smd ledky presny typ neviem (spytam sa) ale ak dobre viem mozes tam použiť SMD 1206. Vie mi niekto helpnut s tym ovladanim vyhrievania sedadiel ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Pridavam foto MF volantu, namiesto tych led diod tam boli pripajane smd ledky presny typ neviem (spytam sa) ale ak dobre viem mozes tam použiť SMD 1206. Vie mi niekto helpnut s tym ovladanim vyhrievania sedadiel PEKNEEEEEE ...palec hore , a do budikov a ovlačov si ake použil ? viem že do budikov idu smd ale ake paramerre pošli mi link kde si objednaval aj tie červene na ručičky a koko si potreboval tých diod , ak si to pametáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) Zdravím panové, Kdyby jste někdo měl zájem o změnu podsvícení interieru a sám si do toho netroufál, tak se může ozvat a určitě by byla nějaká sleva pro členy clubu :-) fb stránky: Led Backlight Cars Editováno: 17. Říjen 2014, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robex Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Chlapi nefunguje mi tlačidlo na vyhrev zadneho okna odkedy bolo podsvietenie vymenene na bielo, nesvieti mi oranžova žiarovka v tlačitku, po vymene osvetlenia na biele ešte tlačitko fungovalo potom už den nato nešlo, kde môže byť problém ?? žiadne odpory neboli použité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Kdekoliv. - dojebal jsi spínač - odešla pojistka výhřevu - někde se přerušil spoj (třeba v některém konektoru, libovolném po trase od spínače po sklo.) Jinými slovy: "Hrabal jsem se v tom, nevím co jsem zku*vil a zhruba od té doby mi to nejde. Možná je to jen náhoda, možná jsem to opravdu zkazil já." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robex Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 poistka je OK, pokusim sa prekontrolovat ostatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Ahojte Poradte ako skusit budiky na stole ked to uz mam preletovane a aby som nemusel behat do auta za kazdim kde co pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icozv Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ahojte, prosím o pomoc, asi som si zle označil niektorú z diód na rychlomeri po stovku mi nesvieti ani jedna, nemá náhodou niekto foto označených pôvodných diód? Ďakujem Budiky mám bez maxidotu predface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ahojte Poradte ako skusit budiky na stole ked to uz mam preletovane a aby som nemusel behat do auta za kazdim kde co pripojit Nevěřím, že to tady v tom vlákně ještě nikdy nikdo nepopsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.