Keyba Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Ahoj, promin, prezdivku uz sem opravil Povedlo se me sehnat par SMD diod ve vic svitivostech (60-450mcd), vcetne tech 150mcd, tak jsem testoval. Chtel jsem hlavne vyzkouset svit v praxi. Nakonec me sedelo jen ty pod 100mcd, jinak bych si vzal od tebe v tom pouzdre PLCC2. S tim se urcite lip manipuluje.. Samozrejme krome svitivosti zalezi i na teplote barvy a uhlu svitu. Proto pisu ze kazdy podle vkusu. Urcite tim nechcu rict, ze tvoje sviti prilis Mam pripadne foto s obema diodama na porovnani, ale nejlepsi je samozrejme videt to na zivo a posoudit co komu sedi. Nabizim je i na prodej, protoze objednat jsem jich musel minimalne 1000ks, tak jich mam ted zasobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 (editace) O vikendu jsem si trochu pohral s LEDkama s ruznyma svitivostma. Prikladam par fotek ruznych barevnych kombinacich a intenzit, pro predstavu a porovnani.. Barvy a intenzity: 1. Modra 2. Cervena, original Volkswagen 3. Zelena, original Skoda 4. Bila, 85mcd, 7.500K 5. Bila, 85mcd, 6.500K 6. Bila studena, 50 mcd 7. Bila, 150mcd Editováno: 23. Květen 2016, autor: Keyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dindung Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Doufam ze me neroztrhnete, potrebuji cervene rucicky nemate nekdo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukiX Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Ahoj, mám ručičky z O1 RS, kdybys chtěl. Více SZ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enamtide Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 (editace) Zdravím, tak jsem se rozhodl pro změnu a oživení interiéru dvou O1. Problém byl sehnat diody, běžně prodávané bílé smd diody mají svítivost 2000-8000mcd což je hrozně moc. Hledat vhodné rezistory, tak aby jas byl ideální se mi nechtělo. Naštěstí danikd prodává LED s ideálním jasem a bílé LED s ideální teplotou. Vřele doporučuji a zároveň ještě jednou děkuji! Ukázky: první starší O1 (modro bílá) a druhá novější O1 (zeleno bílá). Zatím jen budíky na zbytku interiéru stále pracuji Editováno: 24. Červenec 2016, autor: Enamtide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) V 21. 8. 2005 at 14:08, Vaša napsal: Displej se mi podařilo jemně odehnout. Problém byl velikost LED smd i kontaktů na ně. Na obr jsou LED z budíků a z rádia. Jaký mají název ty malé led ty jedny jsou smd1206 a ty druhé menší děkuji Editováno: 9. Srpen 2016, autor: Petr cer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Velke jsou PLCC2 a male jsou velikosti SMT ... Nutno pouzit pro cele auto SMT, respektive jeden druh, jinak nikdy nebude stejny odstin a intenzita ...Nekde se vejdou i velke PLCC2 na misto SMT, chce to jen sikovnejsi ruku ... nekdy se to tam bohuzel nevejde a je nutno pouzit vsude SMT... coz neni problem, jsou anrozdil od 0805, 1206 trosku vyssi, dela se snima dobre jako s PLCC2 ... oboje mam v origo Osramu... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) před 8 minutami, danikd napsal: Velke jsou PLCC2 a male jsou velikosti SMT ... Nutno pouzit pro cele auto SMT, respektive jeden druh, jinak nikdy nebude stejny odstin a intenzita ...Nekde se vejdou i velke PLCC2 na misto SMT, chce to jen sikovnejsi ruku ... nekdy se to tam bohuzel nevejde a je nutno pouzit vsude SMT... coz neni problem, jsou anrozdil od 0805, 1206 trosku vyssi, dela se snima dobre jako s PLCC2 ... oboje mam v origo Osramu... Dan Díky za radu já jsem právě už napájel všude smd 1206 bílé takže tet musím sehnat smt s tím že tam bude jiná svitivost? Sou to ony ty malinke http://www.gme.cz/led-0805-cool-white-60-130 Editováno: 9. Srpen 2016, autor: Petr cer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Na fotce mas diody z budiku a radia? Ani jedno pouzdro 1206 neni Ty jsi tam daval ty z odkazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 před 4 minutami, Keyba napsal: Na fotce mas diody z budiku a radia? Ani jedno pouzdro 1206 neni Ty jsi tam daval ty z odkazu? Dal jsem tam tady tyto http://www.gme.cz/led-1206-cool-white-200-130 a tet potřebuji ještě ty menší vyměnit a nevím jejich název. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Zalezi jestli se ti na misto tech puvodnich malych SMT z radia vejdou ty 1206+ ktere uz jsi dal jinde ... co to je za radio, pripadane posli foto tistaku ... 0805 das v pohode, prace s nima krapet horsi ... a ty z GME bych nebral ani 1206 ani 0805, hrozne rozdily v kvalite serii, obcas v poho, obcas sracky - uplne jine parametry, brzy odchazely, ... to si to radsi objednej v cine za zlomek ceny. Kdyz jsem delal podsviceni, take jsem s tema z GME bojoval, pak uz me to nebavilo, tak jsem si zacal shanet sam a ty take prodavam ... Co je tom tedy za radio? Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 (editace) před 3 minutami, danikd napsal: Zalezi jestli se ti na misto tech puvodnich malych SMT z radia vejdou ty 1206+ ktere uz jsi dal jinde ... co to je za radio, pripadane posli foto tistaku ... 0805 das v pohode, prace s nima krapet horsi ... a ty z GME bych nebral ani 1206 ani 0805, hrozne rozdily v kvalite serii, obcas v poho, obcas sracky - uplne jine parametry, brzy odchazely, ... to si to radsi objednej v cine za zlomek ceny. Kdyz jsem delal podsviceni, take jsem s tema z GME bojoval, pak uz me to nebavilo, tak jsem si zacal shanet sam a ty take prodavam ... Co je tom tedy za radio? Dan To je klimatizace a za kolik je prodávas že bych je koupil od tebe Editováno: 9. Srpen 2016, autor: Petr cer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 200mcd bude hrozne moc nekde par prispevku nahoru jsem daval "vzornik" Kdybys chtel, taky prodavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Koupím na kompletní interiér včetně těch rohových jak jsou na ovládání zrcátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 To vidim, muj prispevek byl odeslan jeste predtim Ve FL klima jsou samo SMT diody ... 1206 do Climatronicu das ... jen to chce trosku pevnjesi ruku ... Jinak by to chtelo zlepsit to pajeni ... Ta spodni led, kulicka cinu v reflektoru ( zakrouzkoval jsem cervene ), obzvlaste v tech zlutych difusnich reflektorech rado meni barvu, dale modre zakrouzkovany pajeny spoj je adept na studenak, chce to lepe, jinak budes brzo blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr cer. Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 před 10 minutami, danikd napsal: To vidim, muj prispevek byl odeslan jeste predtim Ve FL klima jsou samo SMT diody ... 1206 do Climatronicu das ... jen to chce trosku pevnjesi ruku ... Jinak by to chtelo zlepsit to pajeni ... Ta spodni led, kulicka cinu v reflektoru ( zakrouzkoval jsem cervene ), obzvlaste v tech zlutych difusnich reflektorech rado meni barvu, dale modre zakrouzkovany pajeny spoj je adept na studenak, chce to lepe, jinak budes brzo blikat Koupím na kompletní interiér včetně těch rohových jak jsou na ovládání zrcátek No to pajeni hrůza učím se to a musím to zlepšit a ty prodávas ty diody že bych od tebe koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Sakra chlape, necituj přímo předcházející příspěvek! Porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Rohove neres, daji se normalni, jen se postavi na bok ... Moje viz inzerat, http://forum.skodahome.cz/offers/offer/24-uni-original-osram-diody-na-podsviceni/ 200mcd nemusis byt moc, ono srovnavat mcd je pochybne, ostatne jak uz jsem na teto strance nekde nahore psal ... Mam to zkouseno na lidech, zatim vsichni spokojeni ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2016 Poresime i to pajeni, neboj ...SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keyba Vloženo 13. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2016 Varianta s modryma rucickama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 10. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2016 tak i já sem se pustil do změny podsvícení .. chtěl sem všechno jen decentní, takže sem nekombinoval barvy, jen jsem někde použil více svítivé LED (z fotek to neni moc vidět, ale více svítí ručičky a třeba i kolečko u radia)... každopádně všechny led a rady poskytl DANIKD a já mu za to tímto děkuji a můžete mrknout na výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Take diky, krasna prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiri93 Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Nazdar chcel by som si na sovjej fabke (r.v. 2001) zmenit podsvietenie: ručičky červene a stupnice modre. Otazka znie - potrebujem okrem diod este aj nejake odpory? Mam kupene ledky z gme modre: 1206 45/130° cervene: 0805 50/120°. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiri93 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 V 21. 10. 2006 at 14:27, Vaša napsal: Točit v protisměru hodinových ručiček a tahat ven a jde to jak nic, zkoušeno na škoda, audi, seat, vw A ako dať ručičky späť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 NEjlepe pomoci diagnostiky, test akcnich clenu, rucicka se presne nastavi do jedne pozice a pak ji opatrne nasadit... namacknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.