TiGeRZ Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Nam tenhle problem vyresila praskova lakovna (komaxit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 3. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 bastien: presne tak kazdemu sa paci nieco ine Mefisto: Co ta vysla lakovna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. magor si asi ty (to si zas myslim já ) jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandoo Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 hmm speedline, tie by sa mi pozdavali, vies aj cenu? pripadne foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 500 za kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. Na bilem aute to nemusi byt zas tak spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 Bylo to na bileho transportera VW, lehce ospojlerovaneho a vypadalo to fakt libove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 4. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 biele auto + biele kola = ........moj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 500 za kolo ???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 500 za kolo ???!!! Tím byla evidentně myšlena cena za stříknutí kola práškovou barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Nam tenhle problem vyresila praskova lakovna (komaxit) Dotyčný asi mysle že by jich byla dát na auto škoda, raději by je měl v obyváku a kochal se jima. Jj hned bych je bral na káru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 hmm speedline, tie by sa mi pozdavali, vies aj cenu? pripadne foto... kola vypadaj takle, ale sou myslim ještě tak o 10mm víc ven , cena by se dala zjistit, ale bude to cca přes desítku(12tis?!?) sou to origo závodní speedline corsa škoda motorsport (octaviaWRC-sotolina, písek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 hmm speedline, tie by sa mi pozdavali, vies aj cenu? pripadne foto... kola vypadaj takle, ale sou myslim ještě tak o 10mm víc ven , cena by se dala zjistit, ale bude to cca přes desítku(12tis?!?) sou to origo závodní speedline corsa škoda motorsport (octaviaWRC-sotolina, písek) Hmm... pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Tie kolka sa mi fakt pacia .....kde ich zohnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Dnes jsem byl nakupovat v HK u Sport auto a měli tam vystavené bílé kola od MAKu, docela mě zaujali, ale nevím rozměr ani cenu, měl jsem jiné starosti. Jinak došla trpělivost s Alutecem a takto to dopadlo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 jakej je to rozmer? jinak fešnééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 hodně velký, ale jsou i v 17´´ a poprvé jsem poznal rozdíl v lehkém hliníkáči versus klasika, je to hodně znát i u tohoto auta, http://www.autokseft.cz/aez-m-1.html?page=2, rozměr: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 no tak to je luxusni rozmer a ta cena taky, kolik bylo za komplet obudi? jestli to neni tajne, jinak prosim v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 noooooooo uz len nejake tie koruny naviac....a idem do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 TiGeRZ: jj, to jsou oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 500 za kolo ???!!! Tím byla evidentně myšlena cena za stříknutí kola práškovou barvou. Tak to je samo sebou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.