pevely Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí. Jsem opačného názoru. Moc pěkný!!! Jinak ty OZ-ka jsou krásný. Mám je objednaný, ale ve stříbrný. Nejdřív jsem o těch bílejch uvažoval, ale vzhledem k barvě mého vozu mi připadaly divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 pevely: žlutý FRS s bílýma kolama měl Klokan, ale už to snad prodal. Nevypadalo to zle a možná, že Amogh má nějakou fotku někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 pevely: žlutý FRS s bílýma kolama měl Klokan, ale už to snad prodal. Nevypadalo to zle a možná, že Amogh má nějakou fotku někde Ty bláho, tak to bych chtěl vidět jak to vypadá. Amoghu rychle sem s tou fotkou jestli jí máš, please!!!!!!!!!! Díky P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. magor si asi ty (to si zas myslim já ) jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!) Kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hosi jak hladam po nete tak hladam, ale ziadne biele aludisky za rozumnu cenu. Vsetko ide nad 5500Sk kus. Neviete o nejakom skrytom e-shope ? Dikes...... Tohle, když bych viděl na Fabce, tak si řeknu, to je magor...., ale nic proti tobě, každému se líbí něco jiného. magor si asi ty (to si zas myslim já ) jinak vim zas o jedněch speedlinech(7x15-s hoodně malim ET, lezou ven!!) Kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Rozměry a ceny MAKu jsou tady: http://www.autokseft.cz/mak-m-15.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 skoda ze nemaju mensie ET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé. Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hodně záleží na barvě vozu, jinak známý má bílý spidery na žlutý O1RS a vypadá to very cool. Na červený by vypadali taky dobře a na černý to také není zlé. Nemohl bys mi poslat foto toho auta, nebo ho dát sem. Byl bych ti vděčnej. Díky Bohužel foto nemám k dispozici :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát. no mohli by trocha vytrcat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Kousek jak bydlím parkuje tato Fabia. Osobně se mi to moc nelíbí. Tak to fakt ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 skoda ze nemaju mensie ET Tomu nerozumím, jak nižší, mají ET 35, což je na Fabuli tak akorát. ee, je to moc velký!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Lakoval tu někdo kola do nějaké barvy, popřípadě dvou barev, třeba z venku stříbrné, vntřky černé? jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.