Radas1 Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Dnes jsem měl auto na rampě a zjistil jsem,že mi to pěkně kvete za kaťakem-vím,že je spousta barev na vysokou teplotu,ale jakou použít,která by fakt vydržela?máte nějaký tip a zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Před 2 roky jsem celý výfuk stříkl zinkovým základem a přes vrch vypalovací barvou od colorlaku tuším... Minulý týden jsem na něj koukal a je stále jako nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Pokud vlastníte benzinový miláčky tak tím moc životnost výfuku neprodloužíte,stejně schnije od kondezátu(vodních par) zevnitř a pak hodně záleží jaký výfuk kupujete jestli origo nebo repliku tam je značnej rozdíl v kvalitě materiálu=doba životnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 samozřejmě můj příspěvěk platil pro Naftu a origo díl.... Díky za doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 JJ zlatej disel tam je výdrž dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.