Radas1 Vloženo 15. Září 2010 Vloženo 15. Září 2010 Dnes jsem měl auto na rampě a zjistil jsem,že mi to pěkně kvete za kaťakem-vím,že je spousta barev na vysokou teplotu,ale jakou použít,která by fakt vydržela?máte nějaký tip a zkušenost Citovat
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 Před 2 roky jsem celý výfuk stříkl zinkovým základem a přes vrch vypalovací barvou od colorlaku tuším... Minulý týden jsem na něj koukal a je stále jako nový... Citovat
acek Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 Pokud vlastníte benzinový miláčky tak tím moc životnost výfuku neprodloužíte,stejně schnije od kondezátu(vodních par) zevnitř a pak hodně záleží jaký výfuk kupujete jestli origo nebo repliku tam je značnej rozdíl v kvalitě materiálu=doba životnosti. Citovat
Tompo Vloženo 28. Září 2010 Vloženo 28. Září 2010 samozřejmě můj příspěvěk platil pro Naftu a origo díl.... Díky za doplnění Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.