Přejít na obsah

Šifry v servisní knížce po garančkách

Rabbyt

Doporučené příspěvky

Zdravim,

v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle:

"Dílenská akce:

48E9

28C4

9737"

a nic víc...

Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. :)

Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna?

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle:

"Dílenská akce:

48E9

28C4

9737"

a nic víc...

Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. :)

Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna?

Diky

48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení

28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu.

9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru.

Odkaz ke komentáři

9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru.

diky :)

to 9737 vypada skutecne jako 9737..no mozna se technik prepsal...

Odkaz ke komentáři

Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... :(

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... :(

jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV!

Odkaz ke komentáři

jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV!

Taky jsou autoservisy, kde je nemam rad (mimo jine i Jarov), ale soulozit bych s nima teda nemusel :D A jestli jste mel motorek od svetlometu NEKDE, tak by bylo mozna lepsi ho vyndat ne?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...