Přejít na obsah

Š.e.m.í.k

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Š.e.m.í.k

  • Narozeniny 23.2.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://jirka.simara.web.tiscali.cz
  • ICQ
    240440399

Oznámení Š.e.m.í.k

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám 1.4 16V a ten samý problém mi to taky začalo dělat po 100tis km. Vyměna všech svíček nepomohla a ani výměna vzduch. filtru ( kapal z něj olej). Do Škoda servisu nejdu protože mám velmi špatné zkušenosti. Vag píše chudá směs paliva. Na kterém válci to už nepíše. Kde najdu ten EGR ventil?? a mohu si ho vyměnit sám??
  2. Mě to psalo taky, většinou při rozjezdu nebo při zpátečce. Pak to asi za den shaslo a za par dnu den se to objevilo znovu. Vždy se to rozsvítí s EPC kontrolkou. Ta po novém nastartování zhasla. Nyní mi to píše: 17566 - snimac tlaku v sacim potrubi (G71) - neverohodny signal P1158 - 35-10 - - - Sporadická Ani v novém VIS o tom nic nepíšou. Teď mi to svítí skoro neustále. Po dni to zhasne a druhý den se to rozsvítí znovu. Chystám se do servisu, ale když říkáš že to jen smažou a nic, tak to si ještě rozmyslím.
  3. Ahojte dělal jsem test akčních členů palubky a zjistil jsem, že mám dva druhy gongu. Když mi dochází benzín tak to protivně pískne. V služební Octavě je místo písknutí ten gong. Chtěl bych to písknutí změnit na ten hezký gong. Mám Fabču 2001 Confort. Ve VIS jsem nic takového nenašel. Poraďte prosím...
  4. s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý???
  5. Taky silně uvažuju o Tempomatu. Už sháním páčku. Z motáže mám trošku strach. Odkud je Cosby? Já jsem z FM tak kdyby se někdo nabídl s malou pomocí... Nemáte někdo levně tu páčku? Díky za nabídky. PS: do sekce bazar jsem se už díval.
  6. No my vyrábíme ŘJ do nových fábii a to je SIMOS7 jenomže jich je více variant. Tak musím ještě zjistit číslo ŘJ které se dávají do 16V. Pak se do toho nahrává komunikační software a nakonec to nastavení přes VAG. Vymenit jednotku není problém. Já ještě neumím spárovat s imobilizerem.
  7. To že motor shasne hned po nastartování a kontrolka bliká se mi stalo když jsem měnil ŘJ a nezpároval to s imobilizérem. tzn že imobilizer se nespojí s jednotkou a ta motor automaticky vypne. Jakou značku jednotky máte v těch nových Fabkách? já na 2001 mám Magnetti. V práci vyrábíme Simos tak uvažuju o výměně. (navíc by byla zadarmo)
  8. Myslím tím, že když potáhnu za prut tak mi zůstane v ruce a kolem šroubu (alespoň to tak vypadá) je spousta zbytků z chemoprenu.
  9. Zdravím... když jsem byl na myčce tak jsem omylem zavadil o anténu a zjistil jsem že je tam jen přilepená, tzn. že nemá žádný kontakt s prutem. Je ten prut šroubovatelný nebo je napevno? Mám pocit že Felicie to mají šroubovatelné. Bude mi tam prut z felicie po malé úpravě pasovat?
  10. Ty xenony jsi tam už měl nebo sis je tam dodělal? Xenony se mi moc líbí, ale předělání z normálních světel bude určitě dost drahé.
  11. Zdravím všechny. Zajímalo by mě co znamenají jednotlivé zkratky vybavy v servisní knížce. Je např. kontrolka otevřených dveří taky výbava navíc?? Díky
  12. Ta cena je jen za práci, že? Kolik jinak stojí samotný park. system?
  13. Můžu potvrdit že to u Fabie funguje. Měl jsem stejný problém. A taky mi po vytáhnutí baterie svítily kontrolky EPC a Elektronika motoru, ale to je zase jiný příběh :-)
  14. Čaute, zajímalo by mě, jestli je ve Fabce s vybavou Confort už nějaká příprava na pípak a kontrolku pásů. A co ty ostřikovače? Dá se nějak aktivovat kontrola žárovek(mi ta kontrolka při zapnutí klíče nesvítí)? Prostě, co tam můžu levně dodělat?
×
×
  • Vytvořit nový...