Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle:

"Dílenská akce:

48E9

28C4

9737"

a nic víc...

Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. :)

Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna?

Diky

48E9 - dvě housky s vysočinou

28C4 - staropramen

9737 - samolepka o provedení servisu

aka: Ani by me to neprekvapilo... :D

Zdravim,

v servisní knížce v "Záznamech servisu" mi poznacili pri garanckach v Auto Jarov kdysi tohle:

"Dílenská akce:

48E9

28C4

9737"

a nic víc...

Na garancky uz k nim nechodim a pred par lety, kdyz se to na aute delalo, tak jsem u toho nebyl a nevim, o co slo...ale zajimalo by me, co s tim autem bylo, co se menilo. :)

Mate nekdo potuchy, o jake ukony se jedna?

Diky

48E9-vyměněná spona manžety převodky řízení

28C4-vyměněný držák zapalovacího modulu.

9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru.

s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý???

• Autor

9737-kdyby to mohlo být 97J7 tak by to bylo odmotání kabelového svazku v motorovém prostoru.

diky :)

to 9737 vypada skutecne jako 9737..no mozna se technik prepsal...

s tím svazkem to mám já, ale co to znamená...???? To jako ten svazem je teď holý???

jj, holátko, aby nehnilo a větralo, psalo se o tom tady dost

Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... :(

• 2 týdny později...

Já tam mám taky 9737, žeby se i u mě přepsal? Ptal jsem se na to, a tvrdili, že to je kontrola svazku, ale konkrétní odpověď jsem nedostal... :(

jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV!

• Autor
jAROV JSOU KURVY!!!!!!!!!!!!!!!BYL JSEM NA LETNI PR A REKLI MATE MOTOREK OD SVETLOMETU V PRDELI CENA 1500KC PLUS PRACE ALE OBA FUNGOVALY!!!JEBAT CELY JAROV!

Taky jsou autoservisy, kde je nemam rad (mimo jine i Jarov), ale soulozit bych s nima teda nemusel :D A jestli jste mel motorek od svetlometu NEKDE, tak by bylo mozna lepsi ho vyndat ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.