tentacle Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 (editace) Asi každý z nás už měl nutkání to aspoň na chviličku někde vyzkoušet (jinak samozřejmě dodržujeme předepsanou rychlost ) Takže pište vlastní zkušenosti. Nemusí to být jen maximálka klasická na dálnici a rovině. Zajímá nás různé počasí, povrchy, stoupání, zatížení vozu. Není třeba psát všechny údaje, je to jen vodítko: - jakou rychlostí jste jeli a kde (rovina, z kopce apod. ) + zařazený rychlostní stupěň - kvalita a typ povrchu, počasí - bezvětří, vítr v zádech či protivítr, déšť - počet osob, náklad - pokud jste se mrkli v tu chvíli třeba na palubku, tak momentální spotřeba a otáčky - váš pocit z jízdy (jelo to v pohodě, trápení motoru, velký hluk, stabilita ... atd. ) Editováno: 24. Září 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Jel jsem v nemecku sam po rovine obcas nej miren stoupani klesani nalozenej astrovercajkem a na potapeni tak 150 kg + - jelo to 180 cusik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 24. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2010 (editace) Do táhlého kopce (cca 20-25 stupňů sklon), kvalitní asfalt, mírný protivítr, jel jsem sám bez nákladu, na 6-tku a měl jsem tam před vrcholem těch 175 km/h . Když jsem míjel kamion, tak to s Yetim pěkně zacloumalo do stran, ale auto sedí, je to jen takový nepříjemný subjektivní vjem. Editováno: 24. Září 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravím všechny yetáky,příspěvky na foru ok. Našeho miláčka máme od poloviny osmého měsíce tohoto roku,ale max.rychlost jsem dosud nezkoušel. Mohu jen potvrdit že to je dělo a doporučit každému,kdo chce mít pohodlné autíčko.Abych nezapoměl,je to 1.2 TSI barva modrá Agua.....fešák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 190 km/h na 6ku po rovině (ale tachometrovejch 190!), aktuální spotřeba 15-16 l, ještě by to jelo ale radši počkám až přezuju na letní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Fabie TSI 63kw foto není moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 223km/h z kopce, slabej protivítr, na 6 samozdřějmě, 2 lidi v autě, docela v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 189km/h, rovinka, auto netočilo nijak extréme, išlo si tak v pohodičke. Keby bola rovinka dlhšia, dosiahne viac. náklad 180 kg aj s posádkou (2 ľudia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 Není toto vlákno o jednadvojkách? Píšou tady olejáci a těm to jede kosmickou rychlostí Ja zatím stále zajíždím (najeto 2500km), ale jednou jsem se utrhnul a v Polsku na dálnici jsem to šlehal na zimních gumách 175km/h, přičemž rezerva tam ještě byla. Včera jsem přezul na letní černé Anapurny, zatím hučí jak starý vysavač (to zimní kontinentálky byly tichoučké jak klidná voda) a jsem zvědav, jak se projeví vliv šířky pneu na spotřebu a taky na rozdíl v přilnavosti auta. Až auto poctivě zajedu, tak zkusím maximálku na letních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Hups Ja som len videl o príspevok vyššie 2.0TDi 103kW 4x4, tak že dám sem aj ja dízla, aj keď slabšieho. Beriem späť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tetkauni Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 já se taky omlouvám, nevšiml jsem si celého názvu tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 7. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 (editace) Tak jsem o víkendu po delší době udělal s 1.2 TSI rychlostní test. Tankuju totiž už asi 3 měsíce u OMV Carreru 100, tak jsem to chtěl zkusit. Pustil jsem Yetika z mírného kopce a než jsem musel dole začít brzdit kvůli zatáčce, tak tam bylo 205 km/h a možná by to ještě něco dalo Bylo to na zimních pneu Conti. Co víc si přát od auta s motorem 1.2 , navíc když to není zrovna aerodynamický skvost Editováno: 7. Duben 2011, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robilad Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 a máš přepnutý maxidot na zimní pneu s jiným obvodem kola? Nebo máš stejný rozměr zimních i letních pneu? 205 je fakt dost na 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 mám taky letní 205, jak je to s tím maxidotem, stačí, když přepnu na letní? nebo ještě musím něco nastavovat? a co mám nastavit, když mám zimní 185?? díky M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legomaniak Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 (editace) Ja jel v německu na dalnici v pohode na rovine mirnej kopeček 210km/h :-) Škoda Octavia 1.2 TSI :-) Editováno: 13. Květen 2012, autor: legomaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Mezi YETIm a OCTAVIÍ je dost velký rozdíl. Takže si myslím, že sem patří rychlost dosažená v dané motorizaci s YETIm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.