Přejít na obsah

legomaniak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli legomaniak

  • Narozeniny 15.8.1993

Návštěvy profilu

1 825 zobrazení profilu

Oznámení legomaniak

  1. Mám Škodu Scalu 3 roky starou 1.6 TDI a letos mi chladila už jen velmi slabě. Už od novoty se mi zdálo že to slabě chladí. Tak jsem to dal do servisu a zjistili že tam chybělo 270 g chladící kapaliny. U žádného jiného auta se mi to nestalo. Ale tvrdili že v systému žádná díra není. Nejspíš tam dali z výroby málo kapaliny, ale to už jim nedokážeme takže jsem zaplatil 130 € 🤦🏼🙂.
  2. legomaniak

    Turbo

    Pokud mas 1.2TSI DSG tak ti to nejspis necuka kvuli turbu ale kvuli vadnym spojkam ktere pri prvnich cca 20-30km lehce prokluzujou nez uschnou. Mam ten stejny problem a v breznu 2018 vysli nove spojky ktere to nedelaji uz je na to i TPI. Ja jdu za 2 tydny na vyměnu spojek a kolegovi to uz delali a škubave zrychleni zmizelo. Takhlen to vypada na mym aute.
  3. Ja pravě mam ještě jednu fabku v DSG doma ktera ma jen 2800km najeto a ta to neděla tak mě nemohou odpalkovat že to je třeba normal jev :-)
  4. Tak mám ještě dvě videa a vyzkoušel jsem to i s tempomatem a škube to taky akorát to nejde moc vidět jen slyšet a cítit.
  5. Dal jsem tam manualni řežim aby mi to nepřeřadilo protože na 2,4,6 to zrychluje rovnoměrně bez škubaní. Až pojedu tak muzu zkusit natočit oboji jak rychlost tak otáčkoměr.
  6. Ahoj, mě zase škube DSG převodovká na rychlostech 3,5,7. A v servisu si nevi rady. Auto je 18mesicu stare a ma najeto 28tis. km. A zhoršuje se to. Vypada to jako by prokluzovala spojka ale auto skubavě zrychluje. Nesetkal ste se stim někdo?
  7. Bublava - Draždany(DE) 1.2 TSI 81kW DSG kola 17",
  8. Vylet do Norimberka po dalnici. 1.2 TSI 66kW 180-190 drži kopec nekopec
  9. Bublava - Karlovy Vary se zastávkou na tankování :-) 1.2 TSI 66kw
  10. Nedavno mi to taky psalo závadu start stop. Ale auto jelo normalně. A po dalšim startě závada zmizela.
  11. Dobrý den, prosil bych o zhodnocení mého obrázku. Olej tam má 3,5tkm(a 3mesice) jezdím trasy většinou 10km tam a zpět a jednou za tyden někdy i častěji delší trasy do německá po dálnici. Olej měním max každých 10tkm dávám Castrol Professional EDGE 5W-30 Longlife III. Řetěz byl měněn na záruku ve 20tkm a opět začíná chrastit skoro při každým startu. Aktuálně najeto 70500km Olej se mi zda podle kapkového testu dost znečištěný benzinem. Budu rád za vaše názor. Děkuji :-)
  12. Tak zasílám Vám tři videa. Na jednom videu je normální start a na druhém videu kde chrasti rozvody (+ video staré rozvody). Začíná celý koloběh znovu jako před 30 000km. První výměna rozvodu byla ve 20 000 kilometrech. Teďkon mám necelých 60 000 kilometrů a opět to začíná čím dál více chrastit jako dřive. V říjnu jdu na servisní prohlídku a nevím jestli si mám nechat změřit napínák chtějí za to 580 Kč. Tady jsem měl první rozvody a 20tkm najeto: http://youtu.be/Y5QlPBxfmPY Tady video s normální startem: http://youtu.be/Z_WCFfTroSU Tady druhé rozvody opět začínají čim dal vice chrastit najeto 57tkm http://youtu.be/NndwFMDrUo8
×
×
  • Vytvořit nový...