Kenvelo Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 ahoj, zdá se mi, že v moji oktávii II má páka v poloze neutrálu dost vůli. Je to normální? ... a při řazení se mi zdá hlučná kulisa. Dá se to nějak opravit / promazat / seřidit? Děkuju za Vaše postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 ahoj, zdá se mi, že v moji oktávii II má páka v poloze neutrálu dost vůli. Je to normální? ... a při řazení se mi zdá hlučná kulisa. Dá se to nějak opravit / promazat / seřidit? Děkuju za Vaše postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 mam stejnej problem. da se to nejak resit? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Neví někdo, jestli se dá u nás, nebo v evropě sehnat tyto opravné průchodky ?? Nebo jestli je možný u škodovky sehnat novou kulisu řazení... to bude asi raketa co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Napis dotaz do vlakna "ETKA nahradne diely" a uvidis aj cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.