Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No to vypadá jako ty starý citroeny, co po vypnutí motoru vypustili vzduch a sedli na doraz lol

něco mi na tom sněžníkovi neštymovalo a tohle bylo ono. Moc velký mezery mezi kolem a podběhem :)

Jojo, takhle je to mnohem lepsi :) Jeste duplex a je to zuppa :)

jenom spatri svetlo sveta a uz byjste ho upravovali k obrazu svemu...vy jste tak zmlsani lol:p

Jojo, takhle je to mnohem lepsi :) Jeste duplex a je to zuppa :)

pořádnou rouru vod kamen :smich::smich:

Dalsie videjko, je to super auticko

Yeti video

aké budú ceny Yetiho aspoň približne neviete? :feve::help:

bude trosilinku drahsi ako rovnako vybavena Octa

něco mi na tom sněžníkovi neštymovalo a tohle bylo ono. Moc velký mezery mezi kolem a podběhem :)

este si mohol zmenit kolesa v odlesku na zemi :smich::)

Vypadá to pěkně a je to prostě uplně něco jiného než současny modely z MB.Myslím že to pujde dobře na odbyt a rozhodne cena která se nasadí :)

este si mohol zmenit kolesa v odlesku na zemi :smich::)

to je převzato z tuningfora :)

nevíte nekdo proc nikde neni fotka zadních míst zajímal by me prostor pro nohy

Taky jsem to hledal...prý dle článku by prostor na zad.sedadlech a pro nohy měl být totožný jako u OII

pořádnou rouru vod kamen :smich::smich:

Kdepak, to co tam je, ale i na druhou stranu, myslim, ze akorat :)

leda s motorem 3,6 ten to má :)

Hm,tak to je paráda.. :palec2:

Ono i k takovy 1,8TSI by se to snest dalo :)

Superbu to u ty 3,6 vylozene slusi :)

Yetík je moooc pěkněj. Ta barva na ofiko fotkách mi moc nesedí, ale dovedu si představit že v bílé, roso brunello nebo červné bude vypadat fantasticky.

Dost mě překvapil interiér. Vypadá velmi povedeně. Jen mi k tomu nesedí vnitřní kliky z OII. Sedačky vypadají dost pohodlně.

Těším se na něj live. Už aby byl někde k vidění, do Ženevy teď nemůžu.

jj hezký autíčko, už bylo na čase :) Jak píšete, z barev je poznat prd, ale co mě tak první padly do oka, tak bílá, černá, červená, uvidíme v reálu :)

Komu připadá moc nízkej??? Se koukněte na to slovenský video. Když stojí u otevřených dveří řidiče a u přední kapoty, tak je vysokej dost.

Hmmmm tak jsem uvažoval jestli nenchat Oktu 1,6 55Kw tátovi(jako že o ni žadoní) a nekoupit si teď v akční slevě O Tour, ale...mno asi ještě počkám a když už teda, tak bych šel do Yetíska :palec2::)

Komu připadá moc nízkej??? Se koukněte na to slovenský video. Když stojí u otevřených dveří řidiče a u přední kapoty, tak je vysokej dost.

Hmmmm tak jsem uvažoval jestli nenchat Oktu 1,6 55Kw tátovi(jako že o ni žadoní) a nekoupit si teď v akční slevě O Tour, ale...mno asi ještě počkám a když už teda, tak bych šel do Yetíska :palec2::)

koukal jsem na to slovenske video a stejne si stojim za tim,ze je to nizke.Vsimnul sis,ze zadni kola ma vejs nez predni?????Asi ne,co??

Musím říct, že na to, že mě Yeti z venku moc nebere, a říkám si, že je škoda že se tolik odklonili od původního konceptu (podle mě měli zachovat uspořádání zadních světel s protažením až ke střeše, pak se mi taky moc nelíbí ten dlouhej a nízkej čumák, protože to auto postrádá vizuální robustnost), tak naopak interiér se mi líbí moc, ten se jim povedl.

Co se týče pola, tak to je naprostá bomba, nejhezčí auto ve svojí kategorii a jedno z nejhezčích na trhu vůbec :palec2:

Muže sem někdo přesně napsat jaké motory se budou dělat a ceny?

Chlape cti ... uz to tu mas napsane ... ceny nejsou zname.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.