SKAJA Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Čéče to vypadá skoro na čistou zadokolku, páč se to v tom kopci jaksi staví na zadní...to zase bude jistě nějaká boleslavská novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Pánové, myslel jsem, že se tady diskutuje jen vážně,ale na druhou stranu proč né . Sranda musí být. Zkusím ještě něco vypátrat ohledně toho Yetiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 já mam za to, že podvozek není ani z okty ani z fabky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 podvozek A5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a5 jako a5ka octa nebo a5ka audina znas lidi upresnuj radsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Snad ne... http://www.novinky.cz/clanek/158641-skoda-...eru-yetiho.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 nechápu, proč škodovka pořád všechno odsouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 alespoň si o tom můžem dýl povídat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 nechápu, proč škodovka pořád všechno odsouvá a co když nic neodsouvá a na novinkách se píšou jen plky a pánové Reinhard Jung a Evžen Krauskopf jen neví, která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jelikož už jezdí zakrytované verze, tak není tak daleko do představení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak byla by celkem ostuda, kdyby mu cokoliv z toho chybělo že... Když to Tiguan má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Penťáku, ser na to!!! stejně si to kupovat nebudeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Penťáku, ser na to!!! stejně si to kupovat nebudeš! Majda říkala, že někdy v únoru! čo si pojedol šialené huby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak Yeti je z velké části připraven. Nebudou chybět xenony, parkovací asistent, asistent sjíždění z kopce atd. Otázkius spíš je, jestli se tam objeví i něco, co u ostatních modelů škoda zatím nenabízí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 KABRIO ?? (já ho chci!!!!!!!!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ó, žorž zase jednou poleštil kouli, jsem napnutej jak malý trenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Houby jsem leštil... právě proto se ptám. Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ví někdo kdy to budeme moct spatřit naživo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France? Ptáš se, protože tam budou letos jezdit i Yetiové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 To spíš SII combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Houby jsem leštil... právě proto se ptám. Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France? čoveče na tour de france se loni připravovali supíci 1, v jednom fungl novým, se kterým se nesmělo ani popojet jsem seděl a z těch vysílaček a blbinek šla hlava kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Prosím, prosím, já to asi vím. Ale neumím to přeložit Saturday 4 July - Sunday 26 July Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Pro čechoevropany: Sobota 4. červenec - Neděle 26. červenec A s tím kde se to jede: ono to zas tak jednoduchý není - loni se startovalo v Londýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 V Londýně se pokud vím startovalo předloni. Holt utíká to no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.