SKAJA Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No to vypadá jako ty starý citroeny, co po vypnutí motoru vypustili vzduch a sedli na doraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 něco mi na tom sněžníkovi neštymovalo a tohle bylo ono. Moc velký mezery mezi kolem a podběhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jojo, takhle je to mnohem lepsi Jeste duplex a je to zuppa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jenom spatri svetlo sveta a uz byjste ho upravovali k obrazu svemu...vy jste tak zmlsani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Jojo, takhle je to mnohem lepsi Jeste duplex a je to zuppa pořádnou rouru vod kamen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Dalsie videjko, je to super auticko Yeti video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 aké budú ceny Yetiho aspoň približne neviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 bude trosilinku drahsi ako rovnako vybavena Octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 něco mi na tom sněžníkovi neštymovalo a tohle bylo ono. Moc velký mezery mezi kolem a podběhem este si mohol zmenit kolesa v odlesku na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Vypadá to pěkně a je to prostě uplně něco jiného než současny modely z MB.Myslím že to pujde dobře na odbyt a rozhodne cena která se nasadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 este si mohol zmenit kolesa v odlesku na zemi to je převzato z tuningfora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 nevíte nekdo proc nikde neni fotka zadních míst zajímal by me prostor pro nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Taky jsem to hledal...prý dle článku by prostor na zad.sedadlech a pro nohy měl být totožný jako u OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 slepoty http://auto.sme.sk/c/4331875/videli-sme-sk...evala-pink.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 pořádnou rouru vod kamen Kdepak, to co tam je, ale i na druhou stranu, myslim, ze akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 leda s motorem 3,6 ten to má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Hm,tak to je paráda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ono i k takovy 1,8TSI by se to snest dalo Superbu to u ty 3,6 vylozene slusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Yetík je moooc pěkněj. Ta barva na ofiko fotkách mi moc nesedí, ale dovedu si představit že v bílé, roso brunello nebo červné bude vypadat fantasticky. Dost mě překvapil interiér. Vypadá velmi povedeně. Jen mi k tomu nesedí vnitřní kliky z OII. Sedačky vypadají dost pohodlně. Těším se na něj live. Už aby byl někde k vidění, do Ženevy teď nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 jj hezký autíčko, už bylo na čase Jak píšete, z barev je poznat prd, ale co mě tak první padly do oka, tak bílá, černá, červená, uvidíme v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Komu připadá moc nízkej??? Se koukněte na to slovenský video. Když stojí u otevřených dveří řidiče a u přední kapoty, tak je vysokej dost. Hmmmm tak jsem uvažoval jestli nenchat Oktu 1,6 55Kw tátovi(jako že o ni žadoní) a nekoupit si teď v akční slevě O Tour, ale...mno asi ještě počkám a když už teda, tak bych šel do Yetíska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Komu připadá moc nízkej??? Se koukněte na to slovenský video. Když stojí u otevřených dveří řidiče a u přední kapoty, tak je vysokej dost. Hmmmm tak jsem uvažoval jestli nenchat Oktu 1,6 55Kw tátovi(jako že o ni žadoní) a nekoupit si teď v akční slevě O Tour, ale...mno asi ještě počkám a když už teda, tak bych šel do Yetíska koukal jsem na to slovenske video a stejne si stojim za tim,ze je to nizke.Vsimnul sis,ze zadni kola ma vejs nez predni?????Asi ne,co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Musím říct, že na to, že mě Yeti z venku moc nebere, a říkám si, že je škoda že se tolik odklonili od původního konceptu (podle mě měli zachovat uspořádání zadních světel s protažením až ke střeše, pak se mi taky moc nelíbí ten dlouhej a nízkej čumák, protože to auto postrádá vizuální robustnost), tak naopak interiér se mi líbí moc, ten se jim povedl. Co se týče pola, tak to je naprostá bomba, nejhezčí auto ve svojí kategorii a jedno z nejhezčích na trhu vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Muže sem někdo přesně napsat jaké motory se budou dělat a ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Chlape cti ... uz to tu mas napsane ... ceny nejsou zname. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.