Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

presne jak pises,skoda,ze nedelaji pastelove barvy.Jinak nasi cekajiaz ho uvidi nazivo a hned objednavaji tak mozna budou prvni tady na foru kdo ho budou mit.

Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku.

ze předu už to nešlo :)

post-11130-1237586597_thumb.jpg

dobrý úlovek :palec2: ten yeti je fakt parádní :)

dobře on...akorát i nějakou fotku zepředu by to chtělo....

včera zase bílej social edition s černejma klikama

dnes ráno šedá satin a černý hliníkáče (teda doufám, měl jsem zalepený oči)

hmm za rok a pul doplatim R a pak jdu do Y. :palec2:

asi není ještě nějaký test někde??nebo aspoń testž pola nového....??

Yeti v Lipsku

Predstaveni auta bylo pekne. Bylo to spojeno s hudbou z filmu Starci na chmelu (v originalnim zneni). Samotne auto neni osklive. Uvnitr vozu je to kapanek stisnene. Kdyz tam sedel spolujezdec, tak nesla ani otevrit schranka pred spolujezdcem. Ani ruku jsem do ni neprostrcil. Jinak interier byl pekny. Pak jsem si vsiml, ze tam nebyla rezerva. Ja ji teda nenasel. Guma na dverich u ridice uz jevila znamky "poskozeni". Nevim jak by vypadala po nekolika zimach. Motor tam byl nejaky benzinovy, ale fakt uz nevim jakej. No jo, hlava derava.

Jinak v Lipsku to bylo kapanek chudsi. Nebylo tam BMW, Fiat, Seat a asi mnoho dalsich.....dokonce ani Cina tam nebyla.

Mě by zajimalo kdy ho někdo koupi tady odsud z fora a pěkně popořádku nám všem ho představí :palec2:

v sobotu jsem měl tu čest... (autosalon Lipsko)

post-17654-1238333878_thumb.jpgpost-17654-1238333899_thumb.jpg

post-17654-1238333913_thumb.jpgpost-17654-1238333933_thumb.jpg

post-17654-1238333947_thumb.jpgpost-17654-1238333962_thumb.jpg

Mě by zajimalo kdy ho někdo koupi tady odsud z fora a pěkně popořádku nám všem ho představí :palec2:

Tak o tom bych nepochyboval, nekdo si ho odsud urcite poridi ;)

az ho uvidim nazivo a sednu si do nej tak ho hned objednavam

Až skončí lízačka Rooma, tak budu o něm hodně přemýšle. Sakra, ještě rok. :(

Změna by to imho byla. A k lepšímu. Prosklená střecha, 4x4, velký kufr a variabilní sedadla VarioFlex.

Kdy bude nějaké promo-video? U Rooma jsem úplně žral Room for more a tady pořád nic.

McEver4 no a tvé dojmy??prolezl jsi ho celého???co se líbí a co ne???

Našel jsem na internetu jeto oficiální! lol lol lol lol

post-18938-1238676240_thumb.jpg

Dneska jsem si yetiho pekne v Lisku prohlidnul no a dle meho pokud bude stat v zakladu dejme tomu o 50-80 vic jak ROOM tak dobry jinak v zadnym pripade nebrat, prijde mi to takova slatanina, jako z venci dobry celkem, trosku jinej design skodovek, ale zevnitr lautr to samy jako vjinejch modelech a mista nic moc, prijde mi to takovy spis pro mlady lidi (ne ze bych byl starej) kteri jedou obcas k rodicum na chajdu.

taky mi rikal kamos, co tam byl, ze ma Y podivne malo mista vzadu, presto, ze zadni sedacky byly posunuty dozadu. Proti R pry mensi. Ja ho jeste nazivo nevidel tak nevim. :palec2:

Upraveno od Blacky

niekde som minule čítal že podľa neoficiálnych informácií bude na českom trhu základná cena verzie s motorom 1.2 TSI niekde na úrovni 389 000 Kč (približne 14 000 €/421 764 Sk). uvidime. som zvedavy aka bude seriová výbyva

Dneska jsem si yetiho pekne v Lisku prohlidnul

ale představení modelu s holkama bylo efektní což?, taky jsem dneska byl

presne ve 12 jsem to videl :) show jako minulej rok pri superbu ale mohli tam mit jeste jednoho navic, jeden je preci jen malo..... ale opravdu pokud tam bude vyssi cena tak me to zklame, napriklad jsem se dival na passata cc a superba tak bych spis sel do neceho takovyho ve 4x4 a nebo pockam jest etna combi u SII

taky mi rikal kamos, co tam byl, ze ma Y podivne malo mista vzadu, presto, ze zadni sedacky byly posunuty dozadu. Proti R pry mensi.

Tak R má daleko větší rozvor, zatímco Y je na oktě ;)

to uz ho dlouho nikdo nepotkal,ze nikdo nic nepise ani nedava fotky????

• 2 týdny později...

a dalsi ?????? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.