koudy Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 presne jak pises,skoda,ze nedelaji pastelove barvy.Jinak nasi cekajiaz ho uvidi nazivo a hned objednavaji tak mozna budou prvni tady na foru kdo ho budou mit. Mě spíš mrzí že se škodovky nedělaj v těch pastelových barvách...těch metalíz už bylo podle mě dost a ty pastelový by to zas oživily......pár jich je příplatkem u VW,Audi a vypadá to v tom moc pěkně........Červený auta mi připomínaj hasičký vozy...tu bych já osobně nechtěl s vyjímkou sport.verzí typu RS a nebo klasika Ferrari apod.,to taky je v červený pecka,ale jinak mi to nesmí do baráku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ze předu už to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 dobrý úlovek ten yeti je fakt parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dobře on...akorát i nějakou fotku zepředu by to chtělo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 včera zase bílej social edition s černejma klikama dnes ráno šedá satin a černý hliníkáče (teda doufám, měl jsem zalepený oči) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hmm za rok a pul doplatim R a pak jdu do Y. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 asi není ještě nějaký test někde??nebo aspoń testž pola nového....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Yeti v Lipsku Predstaveni auta bylo pekne. Bylo to spojeno s hudbou z filmu Starci na chmelu (v originalnim zneni). Samotne auto neni osklive. Uvnitr vozu je to kapanek stisnene. Kdyz tam sedel spolujezdec, tak nesla ani otevrit schranka pred spolujezdcem. Ani ruku jsem do ni neprostrcil. Jinak interier byl pekny. Pak jsem si vsiml, ze tam nebyla rezerva. Ja ji teda nenasel. Guma na dverich u ridice uz jevila znamky "poskozeni". Nevim jak by vypadala po nekolika zimach. Motor tam byl nejaky benzinovy, ale fakt uz nevim jakej. No jo, hlava derava. Jinak v Lipsku to bylo kapanek chudsi. Nebylo tam BMW, Fiat, Seat a asi mnoho dalsich.....dokonce ani Cina tam nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Fotka yetiho ze predu prevzato z autorevue http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...211&cat=543 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mě by zajimalo kdy ho někdo koupi tady odsud z fora a pěkně popořádku nám všem ho představí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McEver4 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 v sobotu jsem měl tu čest... (autosalon Lipsko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Mě by zajimalo kdy ho někdo koupi tady odsud z fora a pěkně popořádku nám všem ho představí Tak o tom bych nepochyboval, nekdo si ho odsud urcite poridi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 az ho uvidim nazivo a sednu si do nej tak ho hned objednavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Až skončí lízačka Rooma, tak budu o něm hodně přemýšle. Sakra, ještě rok. Změna by to imho byla. A k lepšímu. Prosklená střecha, 4x4, velký kufr a variabilní sedadla VarioFlex. Kdy bude nějaké promo-video? U Rooma jsem úplně žral Room for more a tady pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 McEver4 no a tvé dojmy??prolezl jsi ho celého???co se líbí a co ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Našel jsem na internetu jeto oficiální! lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dneska jsem si yetiho pekne v Lisku prohlidnul no a dle meho pokud bude stat v zakladu dejme tomu o 50-80 vic jak ROOM tak dobry jinak v zadnym pripade nebrat, prijde mi to takova slatanina, jako z venci dobry celkem, trosku jinej design skodovek, ale zevnitr lautr to samy jako vjinejch modelech a mista nic moc, prijde mi to takovy spis pro mlady lidi (ne ze bych byl starej) kteri jedou obcas k rodicum na chajdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) taky mi rikal kamos, co tam byl, ze ma Y podivne malo mista vzadu, presto, ze zadni sedacky byly posunuty dozadu. Proti R pry mensi. Ja ho jeste nazivo nevidel tak nevim. Editováno: 3. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barlang Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 niekde som minule čítal že podľa neoficiálnych informácií bude na českom trhu základná cena verzie s motorom 1.2 TSI niekde na úrovni 389 000 Kč (približne 14 000 €/421 764 Sk). uvidime. som zvedavy aka bude seriová výbyva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dneska jsem si yetiho pekne v Lisku prohlidnul ale představení modelu s holkama bylo efektní což?, taky jsem dneska byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 presne ve 12 jsem to videl show jako minulej rok pri superbu ale mohli tam mit jeste jednoho navic, jeden je preci jen malo..... ale opravdu pokud tam bude vyssi cena tak me to zklame, napriklad jsem se dival na passata cc a superba tak bych spis sel do neceho takovyho ve 4x4 a nebo pockam jest etna combi u SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 taky mi rikal kamos, co tam byl, ze ma Y podivne malo mista vzadu, presto, ze zadni sedacky byly posunuty dozadu. Proti R pry mensi. Tak R má daleko větší rozvor, zatímco Y je na oktě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 to uz ho dlouho nikdo nepotkal,ze nikdo nic nepise ani nedava fotky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?...amp;limit=views Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 a dalsi ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.