Září 9, 200816 r kde je to vyfocene???myslite že yeti se objeví v paříži? Fakt čekáš, že ti sem autor napíše kde je to focený. Najivko
Září 9, 200816 r kde je to vyfocene???myslite že yeti se objeví v paříži? je to urcite mozne podle tech fotek vypada ze je hotovi ale trosku me zklamalo ze to bude hodne podobny romsterovi aspon podle techto fotek to tak vypada georgi dost dobrej ulovek
Září 9, 200816 r Fakt čekáš, že ti sem autor napíše kde je to focený. Najivko Evidentně parkoviště u Lidlu, když si jeli pro svačinu.
Září 9, 200816 r Bych se nedivil, kdyby si to tam škodovka naaranžovala a ještě pozvala fotografa a pak to hodila někde na net
Září 11, 200816 r mě se to nelíbí....ikdyž je to pod plachtou... Tak ta plachta tomu Míro nemá vylepšit vzhled, ta je tam na maskování, víš?
Říjen 7, 200816 r zdá se mi to příliš malé? má to fakt podvozek z Octavie mě to spíš připadá jako podvozek z Fábie. No snad to od toho konceptu nebude zas tak moc daleko. Ten byl hezkej. Proč mi to připadá jako facelift Roomsteru??? hmmm....
Leden 12, 200916 r Tak Yeti je z velké části připraven. Nebudou chybět xenony, parkovací asistent, asistent sjíždění z kopce atd.
Leden 12, 200916 r Mam uplnej strach jak to zas bude vypadat. Kdyby byl podobnej tiguanu tak bych byl pro
Leden 12, 200916 r Tak Yeti je z velké části připraven. Nebudou chybět xenony, parkovací asistent, asistent sjíždění z kopce atd. Tak byla by celkem ostuda, kdyby mu cokoliv z toho chybělo že...
Leden 12, 200916 r hh... dobře Skaja každopádně, hlavně to musím mít praktický interiér, páč jak to bude jenom imidžovka, tak se to u nás moc prodávat nebude!
Leden 12, 200916 r No důležitý je, aby se to na ten kopec vůbec vyškrábalo, páč to je základ Takže nezbývá než dodat, že bude k dispozici jak verze spalující benzin, tak i verze jezdící na naftu...
Leden 12, 200916 r to bude malý žďorbl.Podvozek Octávky ani náhodou.je to na Fabii Tak doufám, že když se jim to podařilo narvat do Yetiho, tak pak narvou i do Fabie 1.8TSI a 2.0TDI.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.