David C3 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Jinak sem se dnes díval na parametry té 1.2 TSI a 2.0TDI a jsou skoro stejné. U benzinu je o litr větši spotřeba a je asi o 100 kilo lehší. HMMM myslím jako zakladní motorizace dobrá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 bojler: Svezl si se s ní nebo ne?? Když jo tak dej nějaké info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Dnes jsem viděl na stánku novej SM a je tam porovnání Yetiho tusím s P 3008. Nechtělo se mi za ten plátek vyhazovat peníze, takže se ptám nemá ho někdo doma? Že by sem hodil scan. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poradce101 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Já se dnes svezl s 2,0tdi a velice mile mě Yetík překvapil ,tichý motor,pěkný interier ,přišel mi že je širší než O II. vyšší posaz je super když nebude v kufru rezerva ,ale sada na opravu tak se dost zvětší , přemýšlím o něm pro ženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ja mam doma akorat AutoTip kde je Yeti s Qashqaiem nebo jak se ten japonsky zmetek pise a Yeti tam vyhral s prehledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ja mam doma akorat AutoTip kde je Yeti s Qashqaiem nebo jak se ten japonsky zmetek pise a Yeti tam vyhral s prehledem Ten AutoTip jsem taky četl. V tom SM právě testovali to nejsilnější TDI 125 Kw. Nepochybuju o tom že Yeti ve SM vyhraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ten AutoTip jsem taky četl. V tom SM právě testovali to nejsilnější TDI 125 Kw. Nepochybuju o tom že Yeti ve SM vyhraje... JJ to urcite jak jinak, ale je pravda ze svoje kvality ma Jen jeste tady nebylo zodpovezeno jestli se nekdo byl projet tou 1.2TSI jak tu nekdo psal ze pujde docela by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Nemyslím jsi, že ta 1.2 bude už někde na salonu. jj YETI vyhral v dnešním SM na Peugeotem :-) to jse dalo čekat.... když je lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 To byl jasny vysledek ale bez nejakyho subjektivniho pohledu, protoze Skodovku a Peugeot nejde srovnavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Měl sem 2 nové Citroeny, ted jezdím Hyundaiem a čekám na Škodovku, protože to ostatní jsou všechno křápy. Tod moje zkušenost při nájezdu 40tis za rok ty auta nevydrží.. Pořád sem měnil čepy, ložiska.. Doma mám Fabku najeto 270tis a šlape jako hodinky... vše původní jednou kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Rodina zkusenost s Hyundaiem Nissanem a Peugeotem velice spatna Skodovka je osvedcena opravdu minimalni udrzba a max. spolehlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Ty jo já si ten časopis snad půjdu koupit nebo si to přečtu na stánku . Tady se asi nedočkám... Editováno: 13. Říjen 2009, autor: Marousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Zdravicko , davam na vedomi , ze muj Yetik se narodil a ceka na salonu.Nekdy pristi tyden si ho vyzvednu. Jinak nake to info ,vybava Experience, moturek 1,2 ,mam par fotek pak prihodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Pokud budu časem kupovat ještě jednoho taky bych možna vzal tu 1.2 TSI.... Jak bude auti tak dej foto díky. Jo a byla sleva? Co jsi dal navíc za výbavu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Sleva 28000,- . Navic sem dal asistent rozjezdu do kopce,vyhr. trysky ostrik. ,paket pro spatne cesty,sunset,metaliza. Editováno: 17. Říjen 2009, autor: mischak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak nam opis ako ta 1.2 chodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Fotil jsem na Autoshow Praha 2009,motor 1.2 TSI 77 KW v Yetim: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ja mam doma akorat AutoTip kde je Yeti s Qashqaiem nebo jak se ten japonsky zmetek pise a Yeti tam vyhral s prehledem ani náhodou nevyhrál s přehledem, ale taktně řečeno měl mírně navrch ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Tak to jsme fotili to same, ty sedacky v teto verzi co tam byla byli perfektni i ta barva a jsem zvedavy v testech na ten motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak ja v Yetim chlapi foto jsem daval uz vcera jsme tam bli s Olinem ale nejak se to smazalo, jestli to neni to jak rikal Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Krasavec a zajímavá barva! Myslím si ,že ta 1.2 TSI pojede moc hezky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Pan od Skodovky rikal jak je to prekvapilo jak to jede, ja jsem koukal do parametru a vykon tedy o 2Kw vyssi nez u 1.6MPI a kroutak vyssi asi o 30Nm, kdyz bereme stejnou vykonovou kategorii a spotrebe a emise zase o neco nizsi nez u 1.6MPI takze myslim ze by se ta 1.2TSI mohla davat i do Oktavky casem a do fabyk snad prijde taky, no myslim ze to proveri cas a testy uzivatelu ten motor, jinak tam mely v te hnede metalize a pro me top barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 David C3 : diky!! Nemel sem tu cest 1.2TSI jeste projet ,ale co ctu na netu recenze co sem kde nasel ,tak to chvalili snad vsude. Snad nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Já taky nejel v té 81kw. Měl sem půjčenou 103kw a 4x4 ale chtěl sem 4x2. Podle mě se v čr bude prodávat víc dvoukolek... Doufám, že ten měsíc rychle uteče už se těším. Jinak Experience je super výbava! Tak hodně štastných km a někdy napiš co spotřeba. PS: MÁŠ REZERVU? JA OBJEDNAL BEZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Mal som tu cest s 1.2T v Cliu Combi a lietalo to velmi pekne. Dostal som to v pozicovni bez toho aby som vedel ake ma to auto motor, a bolo citit pri prvom rozjjazde, ze to nie je ziadny zdochliak Preto by ma zaujimalo ako podobny motor cvici s Jettim. No tam sem s tymi skusenostami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.