Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Me se taky ty poklice na Yetiho moc libi :)

JJ vcera to rikali na ČT1, byl on-line vstup a tak velka gratulace Yetikovi :)

Vyborne auto, vyborne umiestnenie -_-

Skoda ze to nevyslo v tom Evropskem aute roku, ale 4 místo taky vynikajici v takove konkurenci :)

Tak sem viděl první kusy základní výbavy (zcela základní, bez domontovaných bočních lišt apod.) a musim říct, že to jde hodně poznat. Je to skoro jako Classic u Fabie.

Hlavne me zklamalo ze tam davaji ty vnitrni klicky otevirani dveri plastove to octavie I facelift v classicu je mela aspon chromove

U Yetiho přibyl motor 1.2 TSI s 7.st.DSG:

Active 453 800 Kč

Ambition 514 800 Kč

Experience 544 800 Kč

Hlavne me zklamalo ze tam davaji ty vnitrni klicky otevirani dveri plastove to octavie I facelift v classicu je mela aspon chromove

tak co, je to zakladni model a je trend odlisovat jednotlivy vybavy, no

auta takovéto třídy-kategorie, by se vůběc v kategorii "socka" neměli vyrábět......

To je pravda socka edition typu vybavi Yeti by se asi nehodilo no ono Active od toho taky neni moc daleko, ale proste v teto cenove kategorii davat treba vnitrni plastove kliky otevirani dveri jako mela F1 v classicu, je ostuda :(

Já to naopak vidím na chytrý tah, jak odlišit tuhle verzi a pak dražší verze s výbavou Ambition/Experience. Active zjevně plní roli lepšího Roomsteru, což jsem slyšel dost často i od prodejců. Prostě je to základ a budoucí majitel se s takovým "kastováním" bude muset smířit a nebo za 60k přidat stupeň nahoru. Když se podívám na výbavu, tak to mají moc dobře spočítaný a je tam hodně praktických věcí.

Tak to určítě. To obecně bylo spatně napsané. Spíš bylo myšleno starší PDčka. :) Jinak dneska jsem přezul na zimáky Continental TS-810 16R 205/55 91H na plechách, a kdybych je neměl po Sup II, tak bych šel spíš do elektronů.

Dle TP by se měli dát 205/55 R16 94H...

dnes mě příjdou alu 16 a pneu 205/55/16 . pak dám foto..

Dle TP by se měli dát 205/55 R16 94H...

Dle mého TP mohou být tyto:

SCN_0023.pdf

Dle mého TP mohou být tyto:

Aha, tak dle mého ne.

TP_Yeti_2_.pdf

Upraveno od martineQ

Taky zajimavy ze co TP tak to jiny udaj :(

Nebude to nahodou podle motorizace? ;)

Tak to by nenabizeli ke vsem motorizacim stejna priplatkova kola si myslim

Rozdily jsou pokud se dobre divam pouze v indexu zateze a rychlosti - tzn. ze u 1,2TSI bude oboji mensi nez u 2,0TDI.

Jak píše mylys, disky jsou pro všecky stejné. Rozdíl je pouze v indexech zatížení a rychlosti u pneumatik.

Ano v tom jedine by mohl byt rozdil, protoze paleta priplatkovych kole je pro vsechny motorizace i stupne vybavy stejna tak se to pak bude tedy menit jedine ve strukture ty pneumatiky dle te zatezi jak mylys psal

Jak zacala zdrazovat? Jakoze to bude delat kazdej mesic? Je to uprava kvuli DPH, 4x4 verze motoru od 103kW maji oproti upravenym cenam hned zase 30k dolu..

Takže dnes mám najeto bezmála 3000km. A zkušenosti se spotřebou, kdy jsem několikrát jel na chalupu a zpět cca 20km D1 + 45km E55 + 30km okreska. Pokud jedu svižně nad naše povolené limity s častým předjížděním a podřazováním tak průměrná spotřeba 8,7l. Klidná jízda v limitech se odrazila na spotřebě 5,4l. Takže opravdu hodně záleží na stylu jízdy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.