Leden 12, 200916 r Čéče to vypadá skoro na čistou zadokolku, páč se to v tom kopci jaksi staví na zadní...to zase bude jistě nějaká boleslavská novinka
Leden 12, 200916 r Pánové, myslel jsem, že se tady diskutuje jen vážně,ale na druhou stranu proč né . Sranda musí být. Zkusím ještě něco vypátrat ohledně toho Yetiho.
Leden 13, 200916 r nechápu, proč škodovka pořád všechno odsouvá a co když nic neodsouvá a na novinkách se píšou jen plky a pánové Reinhard Jung a Evžen Krauskopf jen neví, která bije
Leden 14, 200916 r Tak byla by celkem ostuda, kdyby mu cokoliv z toho chybělo že... Když to Tiguan má
Leden 14, 200916 r Penťáku, ser na to!!! stejně si to kupovat nebudeš! Majda říkala, že někdy v únoru! čo si pojedol šialené huby?
Leden 17, 200916 r Tak Yeti je z velké části připraven. Nebudou chybět xenony, parkovací asistent, asistent sjíždění z kopce atd. Otázkius spíš je, jestli se tam objeví i něco, co u ostatních modelů škoda zatím nenabízí...
Leden 17, 200916 r Houby jsem leštil... právě proto se ptám. Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France?
Leden 18, 200916 r Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France? Ptáš se, protože tam budou letos jezdit i Yetiové?
Leden 18, 200916 r Houby jsem leštil... právě proto se ptám. Btw nevíte, kdy se letos jede Tour de France? čoveče na tour de france se loni připravovali supíci 1, v jednom fungl novým, se kterým se nesmělo ani popojet jsem seděl a z těch vysílaček a blbinek šla hlava kolem.
Leden 19, 200916 r Prosím, prosím, já to asi vím. Ale neumím to přeložit Saturday 4 July - Sunday 26 July
Leden 19, 200916 r Pro čechoevropany: Sobota 4. červenec - Neděle 26. červenec A s tím kde se to jede: ono to zas tak jednoduchý není - loni se startovalo v Londýně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.