brunoos Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Taky jsem zvědavý jestli to daji pro 4-kolku a hlavně za jakou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Nedají. Cena by měla být stejně jako u OII cca 40tis. nad 1.2TSI. Když už někdo chce 4x4, asi přidá i dalších 40k za 1.8TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Musel by přidat 100 000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Jo, ale jaksi mu za tu částku přibude i 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Já jen že jsi psal, stačí 40k a máš 4x4 s motorem 1.8.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ja to pochopil ze pridas 40tis bude mit motor nad 1.2TFSI a pak dalsi 40tis a bude mit 4x4, takze je to tech 80tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Jenže on ten rozdíl mezi 1.2 a 1.8 je 140 000.. Cílem nebylo hádat se o penězích.. Prostě cena motoru 1.4 bude asi o 40 000 vyšší než je současná cena za 1.2 a proti tomu nemám žádnou námitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Neviete kolko su ochotny zlavit Yetika slovenski predajcovia? 1.2TSI alebo 1.4TSI Advantage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Prostě cena motoru 1.4 bude asi o 40 000 vyšší než je současná cena za 1.2 a proti tomu nemám žádnou námitku Tak sem to taky myslel. Já si dovoluju tipnout na 45 tisic. Je skoda, ze podobnou vysi priplatku uz zabila predchozi 1.6FSI/85kW a mam takovej pocit, ze po nastupu 1.2TSI si moc lidi za 13kW 40k nepriplati. Leda, ze by bylo cilem vnutit dalsich 28kW za dalsi priplatek. Nejsu si uplne jistej, ale bohuzel stovku ma u OII 1.4TSI lepsi jenom o sekundu. To by u Y stacilo jenom na 10,9s - tzn. vubec bych si nepomoh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaxyz Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Neviete kolko su ochotny zlavit Yetika slovenski predajcovia? 1.2TSI alebo 1.4TSI Advantage 6% bezne, pri predvadzacom vozidle dvojnasobok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Nova recenze na Yetiho 1.2 TSI : http://www.periskop.cz/cz/clanky/na-nasem-trhu-i-v-zahranici-uspesna-skoda-yetti-v-testu-redakce/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 To je spíš jako reklamní letáček Nic nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Dámy a Pánové, majitelé a fandové snežnejch mužů mrknite S E M a vyjádřete se k návrhu na rozdělení fóra o YETIm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ten odkaz tu už je na předchozí straně No nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Hesky den, tak jsem byl s moji slecnou dneska obednat yetiho v zakaznickem centru v Mlade Boleslavy. Bude to 1.2 TSi ve verzi ambiente + priplatek : stribrna metaliza, 17 dolomit kola, stribrny stresni nosic, kombi filtr do klimosky, a paket na loketni operku. Budem to brat na leasing a udajne si pockame protoze je ted velka cekaci doba, takze to zrejme bude nekdy zacatkem cervence + - , to se jeste uvudi Takze se zarazuji do fronty cekatelu hesky den s monoho stastnych km vsem Editováno: 7. Duben 2010, autor: Jan Tichy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Hesky den, tak jsem byl s moji slecnou dneska obednat yetiho v zakaznickem centru v Mlade Boleslavy. Bude to 1.2 TSi ve verzi ambiente + priplatek : stribrna metaliza, 17 dolomit kola, stribrny stresni nosic, kombi filtr do klimosky, a paket na loketni operku. Budem to brat na leasing a udajne si pockame protoze je ted velka cekaci doba, takze to zrejme bude nekdy zacatkem cervence + - , to se jeste uvudi Takze se zarazuji do fronty cekatelu hesky den s monoho stastnych km vsem To s tou čekací dobou je divný. Zatím sice koupi zvařuji, ale bylo mi řečeno, že čekací doba je cca 6 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Myslím, že spíš 8 a to ještě v závislosti na konfiguraci. Kluci co chtěli Supa II se střešním oknem by mohli vyprávět příběhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Jakože třeba na Experience se obecně čeká déle než na Active? Bez prosklené střechy... Dneska psali na IDNES, že se bude Yeti a Superb vyrábět i v noci a o víkendech, protože je teď velká poptávka. Já si jdu Yetiho objednat příští týden, tak jsem zvědavý, co řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ještě malé upozornění od 12.4.2010 by se měla rozjet nová akce na Yetiho ****************************************** Limitovaná edice Yeti Champion – oslavte s námi dvojnásobný titul Využijte mimořádné příležitosti vyjet do jarních měsíců ve voze ŠkodaYeti, nositeli dvojnásobného ocenění Auto roku 2010 v ČR, a dopřejte si navíc originální vzhled a rozšířenou výbavu. Limitovaná edice Yeti Champion startující na ceně 508 800 Kč vám přináší mj. dvouzónovou klimatizaci Climatronic nebo sportovní sedadla; vzhled vozu jistě zatraktivní 17" kola z lehké slitiny Annapurna v černo-stříbrném provedení či dekorativní paket v ALU designu. Podrobnosti naleznete příští týden na stránkách Škoda Auto v sekci Novinky/Kampaně – prodejní akce. Pro více informací kontaktujte také autorizované obchodníky Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Nevím, jak je to s čekací dobou teď, ale já si byl minulí týden pro Yetíka a čekal jsem na něho přesně 6 týdnů a 2dny, o víkendu hodím pár foteček mého Yetíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzap Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 Ja som tiez cakal tak nejak priblizne... zajtra uz by mal byt na predajni, len ja si este musim pockat dalsie 3 mesiace, kedze som si ho objednal ako predvadzacku:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 To je smutné, ale sleva, na druhou stranu, snad útrapy čekání zmírní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Se chci zeptat: To jde jako normálně objednat si auto s tím že ho poskytneš jako předváděcí? Kolik pak činili ta sleva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzap Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Se chci zeptat: To jde jako normálně objednat si auto s tím že ho poskytneš jako předváděcí? Kolik pak činili ta sleva? Normalne asi nie... po znamosti hej. Ale teroreticky by sa podla mna slo dohodnut v predajni na takomto postupe. Ja som dostal zlavu 10%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr1 Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 to je hezká sleva, já dostal slevu 9% ale hned je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.