P2M Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 móóc pěkný, práce prý zabrala cca 2 měsíce - hlavně vymyslet a provést úpravu úchytů tak, aby to sedlo do Fobie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Hm, tak to je dost dobrý. Kde jsi to našel, to máš z anglického fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak to je vlastně dost blbá otázka, když má volant vpravo. Nějak mě to netrklo, od té doby co jsem se vrátil z Anglie mi to nepřijde divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 www.briskoda.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Mrknu tam, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Tak to je fakt hustýýý!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 hustý, fakt bomba, jen by mě zajímalo, na kolik taková sranda příjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Origo FRS popr. sportpaketovy sedacky se mi libi mnohem vic, ale tohle je alespon originalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NILO.PRAHA Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Připadá mě to hrozně studené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Připadá mě to hrozně studené. Jen neboj, stačí na chvíli zaparkovat na sluníčku a uvidíš, jak ta kůže bude najednou horká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Pěkná práce, jen vzadu bude dost těsno pro nohy, ale to se u FRS neřeší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Klobouk dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jako prace slusna, to jo... ale taky bych je nechtel, ja nejradsi sportpaket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Jak by řekl Pavel Pelán z Hrotovic-----to je grandiozně svěží interiér a majitel bude hrubě na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 No po zkusenostech s kuzi ve felicii uz nikdy vice...jedine odvetravani jinak to je v lete jako opalovac chlubu na stehnech kdyz ma clovek kratasy .....ale vypada to krasne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Jako napad originalni a mooooc se mi to libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Mě se to moc nelíbí. Jako nápad skvělé! Ale origo sedačky v kůži jsou hezčí. Už jen pro to vybrání předních sedaček na zadní straně ve výši kolen. Ti co se budu mačkat v této fabce si vzadu asi moc nepohoví . Navíc lesklá kůže není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.