Woody Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Hoď foto, nebuď měkky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 17. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Foto hodím ale jak jsem už řekl musím koupit jiný vodíci profil na upevnění nárazníka jelikož rs má jiné než tdi 74kw... takže to co .......... nepasuje ale foto dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Stači mi foto narazniku jak to maš uchycene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Nafotím .... a jakým způsobem máte uchycený nárazník zvrchu mezi světli jsou tam dva torxy a Rs tam nemá nic .... spíš na nacvaknutí. Že bych ho přidrátoval :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Tak tos je frajer jak c.p to nema ani origo fIIRS. Umíš číst? TO NEJSOU DENNÍ A MLHOVKY! Tak tu bude další umělec, co bude jezdit na poziční světla, stejně jako ti šikulové s devil eyes, co si myslí, že ty bludičky jsou denní svícení... lukas513: tak pak přeju příjemnou zábavu mlze. Zkoušel jsi někdy zapnout dálkový v mlze v noci? Tak přesně tohle si právě bastlíš na auto. Mlhovky svítí jinam než denní svícení Ale tady je asi marně něco psát, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Tak namontované ......... foto před tím foto tet. myslím že je to rozdíl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Hod´ ještě foto vypnuté a zblízka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Takže,když zapojím poziční světla v denních RS tak nebudou svítit parkovačky v hlavních světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 pokud to máš správně zapojený, tak nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 a můžou být zapojeny poziční a parkovačky, podle předpisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Hele pánové, nechtěli by jste se podělit jak na uchycení zapojení denního svícení RS II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Hele pánové, nechtěli by jste se podělit jak na uchycení zapojení denního svícení RS II. Fantazii se meze nekladou............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Fantazii se meze nekladou............... Na to se tu nehraje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 mohu poprosit jak daleko jsou od sebe uchyty na mlhovkách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 (editace) 'Standis' prave ich mam doma a aj rozobrane. mozem ti zmerat uchyty, len cele svetla su robene na FII RS a ta ma iny tvar naraznika a teda aj uchyty. ale jedna dobra sprava, ta zadna cast sa len vycvakne a len si to prehodis do hmlovkoveho svetla hocijakeho auta z vw koncernu, ktory ma okruhle hmlovky este foto: Editováno: 1. Listopad 2010, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 No nevím. Dej foto jak to máš přehozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 domino666 kdyby to šlo, mohl by jsi mi ty uchyty nějak proměřit?? třeba by byly podobný jako u Fl předface a šli by tam nějak nacpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 'martikk' ked budem mat origo konektory (teraz to mam pripojene len tak a zaizolovane), tak ti to vyfotim ako to mam v tej povodnej hmlovke 'Standis' priemer je 9cm, roztec blizsich dier je 6cm, hlbka 5cm a roztec medzi vzdialenejsimi dierami je 11cm. zajtra ti spravim detailnejsie foto ako je to uchytene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 (editace) Já mám tady tyto mlhy a jsem to určitě nepude A odkud budeš mít ty origo konektory? Už jsem to dohledal. Potřebuji sehnat mlhovky na novější model, ale i pak se ještě budu muset poprat s uchycením. Editováno: 2. Listopad 2010, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 origo zo skodovky, zajtra budu. ale mam veselu historku zo servisu, pridem tam a hovorim ze potrebujem konektor do tohoto svetla a tetuska ze do hmlovky?, no idem pozriet... ale po 10min vravi ze nasla som len 2pinovy konektor, hovorim, ze taky nechcem tam je 3pinovy. dosiel veduci a hovorim mu ze potrebujem konektor do denneho svetla a on ze to neni origo, take sa nevyraba. a ja mu na to, ale vyraba a vytiahol som svetlo z vrecka. cumel na to, ze take este nevidel, opisal si z neho cislo a objednal konektory a piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Konektor je to ten samý jak na snímač otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 domino666 budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Svorkovnice má číslo 1J0973723 před 14 dny jsem je kupoval + piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 nasiel som foto ako to dobastlit do FII. FI facelift ma rovnake uchytenie odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Já jsem uchyty vůbec neřešil .......... mě stačí tohle http://www.e-nastroj.../?list=producer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.