Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jj třeba by to chtělo podskupinu smolař roku ... tu bych bezkonkurenčně vyhrálwink.gif

pokud bude založena podskupina smolař roku, mam v plánu se taky zúčastnit:)

No to by byl Lukyn dobrej kandidát :(

přidávám první fotku do kategorie "smolař roku 2010"

post-5311-091040900 1286809552_thumb.jpg

• Autor

já fotky nemam jak mi auto kradou wink.gif ... měl jsem ho 3 měsíce přihlášené a 2 měsíce se opravovalo,takže za necelý půlrok jsem přišel o cca 200tis.Kč

• Autor

No.. myslim že tě trumfnu... včera mi ukradly ještě alu kola ze sklepa aggressive.gif

takže součet z celého roku?

Zkrácená dovolená ze zdravotních důvodů,krádež RS,které jsem vlastnil cca 3 měsíce a včera ty kola a to ještě neni konec roku 104.gif,tak hlasujte kdo má víc smůly?fever.gif

post-30979-007154800 1287145785_thumb.jp

Upraveno od azriel

azriel: zatím vedeš, ale není jěště konec roku....třeba Tě doženu lol

A co bude pro vítěze??? Půjčení zbraně zdarma lol střelivo a úklid samozřejmostí lol

• 1 měsíc později...

No.. myslim že tě trumfnu... včera mi ukradly ještě alu kola ze sklepa aggressive.gif

takže součet z celého roku?

Zkrácená dovolená ze zdravotních důvodů,krádež RS,které jsem vlastnil cca 3 měsíce a včera ty kola a to ještě neni konec roku 104.gif,tak hlasujte kdo má víc smůly?fever.gif

post-30979-007154800 1287145785_thumb.jp

to je focené u Ledče nad Sázavou že.... :-) za krádeže by měli sekat ruce... :-(

rozhodne nechci byt vyhercem tyhle rubriky ale smolarem v roce 2010 jsem tez. 2x vykradeno auto

Sice nejde o mne,ale dnes jsem po čase kecal s kámošem(muj servis)a taky docela vydařenej rok.

1)v květnu ukradena červená OI 1.9TDI velmi pěkny vozitko

2)do servisu objednaná vyvažovačka cca60tis složena záloha a od té doby neberou telefony a nebo slibujou,že v pátek(ale neřeknou kterej)

3)objednávka z internetu zaplaceno po rozbalení neuplná dodávka.

Takže docela uspěšnej rok. :feve:

• Autor

taky hezký...

mimobočko:

scudík je policií odložen a škodná částka z 200tis ponížena na 140tis. nějakym dementnim znalcem,na tohle čas maj.Mě ale nezajímá odhad .. já mam škodu 200 tis a na vše mam doklad.Bohužel mi bylo řečeno strážníkem a že proč mě to trápý,když to auto stejně nenajdou

.Bohužel mi bylo řečeno strážníkem a že proč mě to trápý,když to auto stejně nenajdou - velmi povzbuzující slova, kdyby raději nic neříkal, asi by udělal líp

• 2 týdny později...

Taky se sem přidám. Todle bylo den před odletem na dovolenou. Pak jsem dostal neštovice a umřel mi telefon. Byl to moc pěkný červenec.

post-2760-0-12757400-1294221905_thumb.jp

Mates: to asi nekdo nedobrzdel do tveho cvrcka :feve: ... taky bych se s toho osypal.....

Taky se sem přidám. Todle bylo den před odletem na dovolenou. Pak jsem dostal neštovice a umřel mi telefon. Byl to moc pěkný červenec.

myslím Martine, že jsi další favorit na bednu, kterou tady asi nikdo nikomu nepřeje a nebude zavidět

No ještě výborná věc je onemocnět takovoudle mrchou na dovolené kde si letadlem. Ještě že jsem měl cestovní pojištění. Náklady na léky, ošetření a prodloužení pobytu byly kolem 35 000.

možem sa prihlasiť i ja??

i ked moje štastie v nešťasti sa stalo v roku 2009.. ale predtym nebola taka anketa. ked sa možem prihlasiť i ja tak sem hned dam 2 foto.. ked nie... možte ma vymazať.

post-1431-0-14530100-1294315799_thumb.jp

post-1431-0-85824100-1294315904_thumb.jp

post-1431-0-23303200-1294316013_thumb.jp

No ještě výborná věc je onemocnět takovoudle mrchou na dovolené kde si letadlem. Ještě že jsem měl cestovní pojištění. Náklady na léky, ošetření a prodloužení pobytu byly kolem 35 000.

jj, ono to cestovní ppojištění je k něčemu dobrý ;) a ještě dostat neštovice, doufám, že je už nedostanu

• Autor

tak myslím,že kandidáti jsou jasní ... vytvoříme nějakou anketku nebo si padneme kolem ramen a zabékáme si?

• 3 týdny později...

Tak snad neni jeste pozde se zucastnit :) nejsem na tom sice tak hrozne jako vy ale vzhledem k tomu ze jsem student a mi sponzori jsou rodice tak i pro me to bylo spatny..

Jeden den jsem jel s pritelkyni domu a v zatacce v zime na naledi jsem to asi 20k/h napalil bokem do plotu.

Par dni po tom jsem na vysokem snehu ve kterem bylo ukryte zabradli prorazil zadni naraznik a jeste aby toho nebylo malo tak par minut po tom mi ridic v protismeru urazil zrcatko a to rozbilo okno u ridice .. samozrejme ujel :aggressive:

No vypadam jako nejvetsi silnicni hovado :feve: vse se to stalo minulou zimu..za mesic vydelane asi 30000 navic pri oprave v servise vlastni vinou rozbili i celni sklo :smich: a radeji o tom nic nerekli az jsem to zjistil podle datumu ze je nove :) Vyhrat nevyhraju ale soucitim se vsemi kterym auto ukradli a nebo jim ho kdokoliv nejak poskodil. Svet je hrozny a bude jeste horsi. :feve:

Upraveno od Petrkiller

možem sa prihlasiť i ja??

i ked moje štastie v nešťasti sa stalo v roku 2009.. ale predtym nebola taka anketa. ked sa možem prihlasiť i ja tak sem hned dam 2 foto.. ked nie... možte ma vymazať.

No nevím, tvůj příběh jsem si četl, ale jako smůla mi to nepřipadá.Vidím to takhle - nějakej debil v Golfu se ti hodnou chvíli lepil na zadek - tak to tam píšeš - a tak sis řekl, že mu ukážeš, že ten nejsportovnější "wagen" je Superb. Pak ti došlo, že to tak není a rozhodl si se ho v zatáčce ve 130 km/h /to údajně naměřila policie, možná to bylo i víc/ pustit před sebe. Podle toho, že tam byl nějaký hrbol a na krajnici štěrk to byla asi okreska a na Slovensku máte stejné rychlostní limity jako u nás - tedy 90 km/h. Takže si to tam smažil o nějakých 40 km/h víc. Podle mě sis o to tak trochu říkal.

Každopádně, hlavně že to dopadlo jakš takš dobře a že to neodnesl někdo, kdo s tím neměl nic společného.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.