azriel Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 jj třeba by to chtělo podskupinu smolař roku ... tu bych bezkonkurenčně vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 pokud bude založena podskupina smolař roku, mam v plánu se taky zúčastnit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 No to by byl Lukyn dobrej kandidát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 přidávám první fotku do kategorie "smolař roku 2010" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 já fotky nemam jak mi auto kradou ... měl jsem ho 3 měsíce přihlášené a 2 měsíce se opravovalo,takže za necelý půlrok jsem přišel o cca 200tis.Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 zakládám dodatkovou soutěž, vkládej te fotky a komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 (editace) No.. myslim že tě trumfnu... včera mi ukradly ještě alu kola ze sklepa takže součet z celého roku? Zkrácená dovolená ze zdravotních důvodů,krádež RS,které jsem vlastnil cca 3 měsíce a včera ty kola a to ještě neni konec roku ,tak hlasujte kdo má víc smůly? Editováno: 15. Říjen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 azriel: zatím vedeš, ale není jěště konec roku....třeba Tě doženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 A co bude pro vítěze??? Půjčení zbraně zdarma střelivo a úklid samozřejmostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 já bych to snad ani vítežem nenazýval, spíš ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Ptáček Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 No.. myslim že tě trumfnu... včera mi ukradly ještě alu kola ze sklepa takže součet z celého roku? Zkrácená dovolená ze zdravotních důvodů,krádež RS,které jsem vlastnil cca 3 měsíce a včera ty kola a to ještě neni konec roku ,tak hlasujte kdo má víc smůly? to je focené u Ledče nad Sázavou že.... :-) za krádeže by měli sekat ruce... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 rozhodne nechci byt vyhercem tyhle rubriky ale smolarem v roce 2010 jsem tez. 2x vykradeno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Sice nejde o mne,ale dnes jsem po čase kecal s kámošem(muj servis)a taky docela vydařenej rok. 1)v květnu ukradena červená OI 1.9TDI velmi pěkny vozitko 2)do servisu objednaná vyvažovačka cca60tis složena záloha a od té doby neberou telefony a nebo slibujou,že v pátek(ale neřeknou kterej) 3)objednávka z internetu zaplaceno po rozbalení neuplná dodávka. Takže docela uspěšnej rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 taky hezký... mimobočko: scudík je policií odložen a škodná částka z 200tis ponížena na 140tis. nějakym dementnim znalcem,na tohle čas maj.Mě ale nezajímá odhad .. já mam škodu 200 tis a na vše mam doklad.Bohužel mi bylo řečeno strážníkem a že proč mě to trápý,když to auto stejně nenajdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 .Bohužel mi bylo řečeno strážníkem a že proč mě to trápý,když to auto stejně nenajdou - velmi povzbuzující slova, kdyby raději nic neříkal, asi by udělal líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Taky se sem přidám. Todle bylo den před odletem na dovolenou. Pak jsem dostal neštovice a umřel mi telefon. Byl to moc pěkný červenec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Mates: to asi nekdo nedobrzdel do tveho cvrcka ... taky bych se s toho osypal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Taky se sem přidám. Todle bylo den před odletem na dovolenou. Pak jsem dostal neštovice a umřel mi telefon. Byl to moc pěkný červenec. myslím Martine, že jsi další favorit na bednu, kterou tady asi nikdo nikomu nepřeje a nebude zavidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 No ještě výborná věc je onemocnět takovoudle mrchou na dovolené kde si letadlem. Ještě že jsem měl cestovní pojištění. Náklady na léky, ošetření a prodloužení pobytu byly kolem 35 000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 možem sa prihlasiť i ja?? i ked moje štastie v nešťasti sa stalo v roku 2009.. ale predtym nebola taka anketa. ked sa možem prihlasiť i ja tak sem hned dam 2 foto.. ked nie... možte ma vymazať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 No ještě výborná věc je onemocnět takovoudle mrchou na dovolené kde si letadlem. Ještě že jsem měl cestovní pojištění. Náklady na léky, ošetření a prodloužení pobytu byly kolem 35 000. jj, ono to cestovní ppojištění je k něčemu dobrý a ještě dostat neštovice, doufám, že je už nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 stenly: Huh copak copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 tak myslím,že kandidáti jsou jasní ... vytvoříme nějakou anketku nebo si padneme kolem ramen a zabékáme si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 (editace) Tak snad neni jeste pozde se zucastnit nejsem na tom sice tak hrozne jako vy ale vzhledem k tomu ze jsem student a mi sponzori jsou rodice tak i pro me to bylo spatny.. Jeden den jsem jel s pritelkyni domu a v zatacce v zime na naledi jsem to asi 20k/h napalil bokem do plotu. Par dni po tom jsem na vysokem snehu ve kterem bylo ukryte zabradli prorazil zadni naraznik a jeste aby toho nebylo malo tak par minut po tom mi ridic v protismeru urazil zrcatko a to rozbilo okno u ridice .. samozrejme ujel No vypadam jako nejvetsi silnicni hovado vse se to stalo minulou zimu..za mesic vydelane asi 30000 navic pri oprave v servise vlastni vinou rozbili i celni sklo a radeji o tom nic nerekli az jsem to zjistil podle datumu ze je nove Vyhrat nevyhraju ale soucitim se vsemi kterym auto ukradli a nebo jim ho kdokoliv nejak poskodil. Svet je hrozny a bude jeste horsi. Editováno: 30. leden 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 možem sa prihlasiť i ja?? i ked moje štastie v nešťasti sa stalo v roku 2009.. ale predtym nebola taka anketa. ked sa možem prihlasiť i ja tak sem hned dam 2 foto.. ked nie... možte ma vymazať. No nevím, tvůj příběh jsem si četl, ale jako smůla mi to nepřipadá.Vidím to takhle - nějakej debil v Golfu se ti hodnou chvíli lepil na zadek - tak to tam píšeš - a tak sis řekl, že mu ukážeš, že ten nejsportovnější "wagen" je Superb. Pak ti došlo, že to tak není a rozhodl si se ho v zatáčce ve 130 km/h /to údajně naměřila policie, možná to bylo i víc/ pustit před sebe. Podle toho, že tam byl nějaký hrbol a na krajnici štěrk to byla asi okreska a na Slovensku máte stejné rychlostní limity jako u nás - tedy 90 km/h. Takže si to tam smažil o nějakých 40 km/h víc. Podle mě sis o to tak trochu říkal. Každopádně, hlavně že to dopadlo jakš takš dobře a že to neodnesl někdo, kdo s tím neměl nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.