vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) jako mě se na Maxíku taky po natankování objeví dojezd 850 km... ale realita je teda úplně jiná... prostě při normální jízdě v rámci předpisů na nádrž 1000 km u toho 1.6 FSI nenajedeš... když pojedeš na rovince, pomalu tak možná jo... (tím pomalu je myšleno kolem těch 70 - 80 km/h) to mám i já nejlepší spotřebu Editováno: 25. Červenec 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Chlapi tak uz se domluvte at se rozhodnu jestli FSi nebo MPi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 máš-li dost peněz, tak FSI... jinak to MPI ti taky bude stačit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 no penez neni nikdy dost :-) ... Zatim to teda opravdu vypada na MPi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 prumerna 91km/h je standart nebo lepsi standart kdyz zapocitam okresky....?? tak tě zklamu, ale i se svým TDI 77kW jezdím průměr trasu z ČB do Prahy 103-105km/h. není to o maximálce a taky záleží, kdo si co představuje pod pojmem jet jako prase. ano, průměr přes 100km/h na trase, kde je dálnice jenom 20km (z celkových 160km) znamená jet po okreskách stále kolem 150-160km/h. nejsem hovado, vesnice jedu do 60km/h) pořád myslíš, že jsi jel jako prase? co se týče možnosti maximálky TDI z kopce, tak roztáh jsem jí na 215km/h, ale to už je otáčkoměr kousek v červeným a pro motor fakt hardcore... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 no penez neni nikdy dost :-) ...Zatim to teda opravdu vypada na MPi ... a ty uvažuješ o funglovce? protože jestli jo, tak ber MPI a radši lepší výbavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 vorlajz: uplne funglovka ne ... nejakou predvadecku nebo ref. vuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 tak tě zklamu, ale i se svým TDI 77kW jezdím průměr trasu z ČB do Prahy 103-105km/h. není to o maximálce a taky záleží, kdo si co představuje pod pojmem jet jako prase. ano, průměr přes 100km/h na trase, kde je dálnice jenom 20km (z celkových 160km) znamená jet po okreskách stále kolem 150-160km/h. nejsem hovado, vesnice jedu do 60km/h) pořád myslíš, že jsi jel jako prase?co se týče možnosti maximálky TDI z kopce, tak roztáh jsem jí na 215km/h, ale to už je otáčkoměr kousek v červeným a pro motor fakt hardcore... jj myslim. sjed pred Prahou na Brandejs a jed do Celakovic - na tech jejich silnickach a po obcich se neda nic predvadet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 , jasně, neznám trasu, je fakt, že Praha- CB je docela dobře sjízdná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Chlapi tak uz se domluvte at se rozhodnu jestli FSi nebo MPi :-) Kamarád měl 1.6 FSI.. koupil ji jako referenčku skoro v plný palbě, jinak říkal, že by bral MPI. Nevím jak je to teď po nástupu 1.8 TSI, ale předtím jsem četl, že 1.6 MPI je nejprodávanější benzín v OII.. by mě zajímalo u těch 1.6ek v jakým poměru se prodaly v MPI a FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ti to povím... tak 100:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Kamarád měl 1.6 FSI.. koupil ji jako referenčku skoro v plný palbě, jinak říkal, že by bral MPI.Nevím jak je to teď po nástupu 1.8 TSI, ale předtím jsem četl, že 1.6 MPI je nejprodávanější benzín v OII.. by mě zajímalo u těch 1.6ek v jakým poměru se prodaly v MPI a FSI. FSIcek je daleko min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ti to povím... tak 100:1 hmm sama lepsi odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 , jasně, neznám trasu, je fakt, že Praha- CB je docela dobře sjízdná ale pres 100 prumer jsi taky pekny zvire... -_- jinak ja takhle standartne nejezdim ale kdyz musim tak i to umim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 jj, občas se stydim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 k tématu plííís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 VIktorMPI: No nejvice to u mne taky samozrejme ovlivni jakou dostanu nabidku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 tady je jedna pekna http://www.autosoft.cz/soubory_autosoft/de...sarBazaru=havex sice 1,8 tsi, ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 za 500 000 Kč uz muzes mit funglovku z autosalonu a ne ojetinu s 26 000 km na tachu... IMHO za 525 000 Kc se da koupit fungl nova RSka s TFSI v liftu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 IMHO za 525 000 Kc se da koupit fungl nova RSka s TFSI v liftu! V ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 víš, někdy seš i vtipnej... jen škoda, že seš takovej vůl... Dit me ani neznas, tak jak muzes rict ze jsem vul? Jen kvuli tomu ze ujedu na nadrz 1000km ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ne protože nejsi normální... nesvítíš abys uspořil za palivo ... ty seš prostě haluzák... a teď tu tvrdíš, že se dá funglovka RS s TFSI koupit za 525 tis. podle mě fakt nejsi normální... NEJSI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Viktor: Ne v CR bohuzel ne, v CR jsem zjistoval ze by se dala koupit s trochou snahy za 630 000 Kč. Za 525k se to da koupit v Německu, nicméně cena hodně záleží na kurzu ojra. 22490 euro je cena v německu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Marios: no já jsem si říkal. V ČR jsem na salonu viděl jen jednou slevu cca 100t na RS.. důvod nevím, ale všiml jsem si, že tam stála hodně dlouho. Německý ceny jsem moc nezkoumal, jen, že tam mají neporovnatelně lepší výbavu, která když se započítá u nás do konfigurátoru, tak vyjdou ty auta vlastně levněji. Ale díval jsem se do ceníku některých východnějších zemí a tam ty ceny jsou opravdu někde jinde (a možná ne jen na východě).. však tady z fóra někdo takhle tuším koupil hodně výhodně LaK. A co se divíme, máme tu prostě jedny z nejdražších Škodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 slušný, s TDI najedu 750km...a to bez prdele No ale sám jsi již několikrát přiznal, že tvoje jízda je dost dynamická.Kdyby chlapi jeli se stejnou razancí taky by měli spotřebu někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.