singlir01 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) singlir01: Vybavu asi ambiente + radio stream a dodelat park. senzory dozadu a dalku na central ... to je zatim ma predstava ... za 14 dnu se mam setkat se znamym co prodava Škodovky tak uvidime. ... Tak za cca 380 t už můžeš mít roční krátkou OII 1,6MPI Ambiente z Německa s nadstandardní výbavou ( mobile.de a spol.) a nebo úplně nový s 2r. zárukou z Dánska (1,6FSI, ESP, hl. airb.,tempomat,DO,...) Editováno: 13. Srpen 2008, autor: singlir01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak za cca 380 t už můžeš mít roční krátkou OII 1,6MPI Ambiente z Německa s nadstandardní výbavou ( mobile.de a spol.) a nebo úplně nový s 2r. zárukou z Dánska (1,6FSI, ESP, hl. airb.,tempomat,DO,...) Jo tak to verim, ale Ja ma z tech dovozu trosku strach, proto az prijedu (asi za 14 dnu) z dovolene tak zajdu za kamosem co ma autosalon Škoda a uvidime co sezene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singlir01 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ja ma z tech dovozu trosku strach ... Je mi jasný, já ještě na jaře ani netušil, že OI je vlastně Tour a před pár měsícema byl pro mě DOVOZ taky krajně podezřelý ! Ze začátku jsem tápal, ale jak jsem postupně získával info, obavy se rozplynuly a už se toho nebojím. Zprostředkovatele jsem vyloučil (u dovozu nového auta od ofic. dealera Škodovky ani nejsou zapotřebí) a pojedu si pro auto do Dánska osobně. IMHO to za těch 200tisíc dolů proti zdejší katalogový ceně stojí. A máš navíc funglovku s 2 letou zárukou. A abych nebyl úplně OT, tady je celkem dobrá (ve smyslu objektivní) recenze na to 1.6FSI: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...mp;article=6969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ale kupovat dneska 1.6 FSI, není to tak trošku krok zpět??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 recenze na to 1.6FSI: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...mp;article=6969 cituji: "pokud mermomocí chcete benzíňák a nestačí vám 75 kW, pak je lepší přidat dalších 40 tisíc a koupit rovnou 2.0 FSI." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 hele trochu se drzte tematu a poznamky s vtipkama jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ovidi, nebuď tak přísný... 1.6 FSI není špatný motor... já se jenom zeptal, zda by nebylo vhodné se před jeho koupí trochu zamyslet, jestli by nebylo lepší vzít ten 1.8 TSI, ale pravdou je, že to už je zase jiná cenovka.... halt... ale jinak za OT sry... kdyžtak to promázni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 v poho - nejsem prisnej jinak v dobe, kdy jsem kupoval ja OII nebylo nic s nizsim obsahem a trochu jinym vykonem.... takze tak volba padla...... dnes je rozhodovani jednodusi...... 1.8TSI pockame na facelift a uvidime..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Velkej rozdil tak akorat ve spotřebě... Malé porovnání pro Mariose: Pružnost 1.6 FSI: 60-100 km/h: 3 st. 7,3 s; 4 st. 11,8 s 80-120 km/h: 3 st. 8,2 s; 4 st. 11 s; 5 st. 16,7 s Pružnost 2.0 FSI: 60-100 km/h: 2 st. 4,6 s; 3 st. 5,6 s; 4 st. 8 s; 5 st. 10,1 s 80-120 km/h: 3 st. 6,1 s; 4 st. 7,5 s; 5 st. 9,8 s; 6 st. 13,6 s to já jenom abys věděl, že rozdíl není jenom ve spotřebě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ovidi a ty máš 1.6 FSI? to jsem nevěděl... odkud jsi? chtěl bych se s tím motorem svézt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ovidi a ty máš 1.6 FSI? to jsem nevěděl... odkud jsi? chtěl bych se s tím motorem svézt!!! Ml.Bol. nebo Praha jak kdy.... ale vecne nekde litam.... zkus Mariose.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singlir01 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ale kupovat dneska 1.6 FSI, není to tak trošku krok zpět??? Myslíš výkonově? V Dánsku maj trochu užší sortiment než tady, takže další v pořadí u Ambiente je 1.8TSI ( cena do 450 t.). Můj strop je jako u Drastyse, 400 t. Takže není jiná volba. A navíc myslím, že si ta 1.6FSI bude s mým stylem jízdy docela rozumět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 jasně, já nepochybuju o tom, že 1.6 FSI pro oktu nestačí... myslím, že stačí i MPIčko... měl jsem ho v O I. a byl jsem spokojenej... ale kdybych nebyl limitovanej penězi, tak jdu do 1.8 TSI... každopádně ti přeju, ať dobře pořídíš a seš spokojenej! ;)4 to Ovidi... hh... Mariose raději ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singlir01 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 myslím, že stačí i MPIčko... měl jsem ho v O I. a byl jsem spokojenej... Souhlas, o 1.6MPI jsem taky uvažoval, v ceníku tam je, ale na skladě ho většinou vůbec nemaj (pro Dány asi opravdu neprodejný lowend ) takže mi usnadnili rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak oni to strkaj uz i na youtube :) sorry za OT ale musel jsem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tady je porovnání s tím mým železem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tady je porovnání s tím mým železem... taky sem videl-jeste jsem taky videl to corner video a necham si tu jednotku taky prehodit- sem se rozhodl.... krasne to prisvecuje.... ale to uz je OT takze fofrem zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ovidius : Jj to video je moje Vorlajzi na tom tvem videu toho zrovna moc videt neni.... špatnej toť kameraman... A proč Mariose raději ne? Bojiš se mé závratně nízké spotřeby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 proč Mariose ne? protože ty máš to auto líný... tím jak ho podtáčíš, abys měl tuhle skvělou spotřebu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 vorlajz Jestli bereš podtačení 2500 ot/min tak to potom joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Marios odkud přesně jsi??? že bys mě teda svezl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Jeseník - severní morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Tak dneska cesta Jeseník - Olomouc - Jeseník za deště ve dvou lidech s průměrnou spotřebou 5,9 l/100km a s průměrnou rychlostí 79 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tak dneska cesta Jeseník - Olomouc - Jeseník za deště ve dvou lidech s průměrnou spotřebou 5,9 l/100km a s průměrnou rychlostí 79 km/h Mariosi co máš na těch 17" kolech za gumy?Ta spotřeba 5,9 by byla skvělá i za sucha a po rovině ( a ne v Jeseníkách za mokra).Mě žere Okina za deště určitě aspoň o 0,5l víc než na suchu.Já mám Micheliny Energy a jen 195 na 15" a za sucha jsem schopen se k tvé spotřebě přiblížit jen za opravdu eco-jízdy a to na suchu a po rovině ale v kopcích a za mokra ani náhodou-leda bych se do kopců nechal tahat koňma a jezdil jen z kopce po rovině-pak možná.Je sice pravda, že můj kombík je těžší a 1.8 není 1.6 ale stejně ta tvoje spotřeba je fakt dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ty vole Rosťo.. nežer mu to! víš jakým stylem musí jezdit, aby měl tuhle spotřebu??? já bych to snad ani nechtěl vidět! jinak jsem o tě Michelinech Energy uvažoval, ale nedělaj je v mým rozměru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.