Kikan Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Zdravim lidičky, Celý jsem to tu prolez, ale vyloženě to co jsem potřeboval jsem nenašel, tak píšu Koupil jsem Superba rv. 2006 v comfort výbavě. Předchozí majil si tam dal nějký starší Sony radio, ale to už každou chvilku odejde a tak se poohlížim po něčem jiným. Přemejšlel jsem že už bych to sloučil i s nějakým DVD přehrávačem. Můžete mi doporučit nějaký takový zařízení, který bude umět jak Radio, tak i DVD společně s USB vztupem? Auto mám chvilku, takže ani nevim jak je na tom s konektorama. Koukal jsem třeba na: Sony Cena nemusí bejt nějaká závratná. Něco do max 13000 bez DPH. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Ja by som siel do toho http://www.basys.sk/produkty/pioneer/pre-zabavu-v-aute/av-jednotky-a-displeje/avh-p4100dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 http://www.autoradio-prodejce.cz/autoradia/pioneer-avh-3200bt-2-din/ mno kdyz budu hodnej tak mi jezisek prinse tohle:) koupil jsem si k tomu i tenhle adapter aby mi fungoval muntifunkcni volant avsak na maxidot zadnou redukci s primou podporou pioneer pri nedelaji ikdyz kdo vi?)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Tak takeho jeziska by som chcel aj ja. Ale pri mojich dvoch princeznach mi asi neostane ani na kavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Mam taky pioneera, trosku starsi model, ale vicemene stejný- jen asi vylepsili design. Trochu byl problém s montáží, byla nutná redukce FAKRA - ISO, prostě jen tak zapojit a jezdit to nebylo...ale pan prodejce pomohl zapojit a spokojenost je maximální, zkousne to hodně a má perfektní obraz- doporučuju:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.