vormen Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 mám měsíc nový auto a v techničáku je jako palivo BA 85 místo 95, ale tak to jsem nějak neřešil. spíš jak brouzdám po fóru, tak jsem zjistil, že nový HTP motory mají kód CGPA, CGPB, ale já mám zapsáno jen CGP, tak nevím, jestli to taky není špatně. teď je to jedno, stk za čtyři roky, ale aby nebyl v budoucnu problém s přepisem, pač na úřadech sedí kolikrát...., no to je jedno. A případně jestli se někdo setkal s něčím podobným a jak bych měl teď postupovat. Díky za každou připomínku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Já měl v techničáku napsáno že je to manuál, i když to byl od výroby automat a nikdo to nikdy neřešil, tak bych se ničeho nebál. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 ja mel zas napsano ve velkym ze mam fabii 9Y oproti 6Y na evidencce na to prisli a jen napsali poznamku do zpravy pro DI. tam se na to samozrejmne vy.... az ted kdyz jsem ¨byl nechat zapsat kola do tp tak mi tam napsali poznamku ze byl administrativni shotek a ze teda je to samozrejmne 6Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 pokud to prochazelo na stk, nebo na evidencce, tak proc ne. ja mel driv nissana a ten mel napsano disky 15" a gumy 14" a kdyz jsem to chtel nechal opravit na uradu, tak prej ze musim do nissanu a kdesi cosi, tak jsem to nechal byt a nikdy s tim problem taky nebyl. jeste se podivam, jestli sedi vubec VINko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 VIN zkontroluj, jestli máš techničák na jiné auto, tak už by to možná mohlo dělat trošku problémy. :-D Na ten automato/manuál taky nikdo nic neříkal, tak jsem to neřešil. Až by s tím byly nějaké problémy, tak bych to začal řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 hm, tak asi jo. stejne se mi to resit prave vubec nechce, navic TP je u Skofinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Hele, tohle má řešit MAJITEL - a to je ŠkoFin, ne Ty - Ty jsi zatím pouze nájemce a pokud bys měl nějaký problém řešit, bude to v době, kdy se to auto bude finálně převádět ze ŠkoFinu na Tebe z důvodu doplacení lízačky. Pokud bys během té doby narazil na nějaký takový problém, informuj reptajícího orgána (čehokoliv), že záležitost předáš majiteli - a to udělej písemnou formou - doporučeným dopisem ŠkoFinu jako majiteli, ať se stará. Už tak od Tebe dostane kupu oběživa navíc, tak si může zařídit i tohle. Jinak určitě bych se PŘEDCHOZÍHO MAJITELE na danou odlišnost mezi reálem a dokladama zeptal právě v tom momentě ukončení lízačky, aby na Tebe nebylo převedeno auto s nějakým POTENCIÁLNÍM problémem v evidenci atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 no vidíš, to by bylo po problému, ale je to na úvěr, tudíž jsem majitel, akorát TP v zástavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 OUHA - pak je všecko jinak, jak řek ten starej rabín na smrtelný posteli - a nezbývá než se starat sám... :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 To že máš v TP jen CGP je v pořádku. číselné řady motorů VW AG mají následující strukturu: ABC654321 (3 písmena a 6 číslic), ale jak se točej kola toho kapitalismu a chrlí se čím dál více tak se přešlo na ABCD54321 aby bylo více značitelných výrobků, ale rozlišovacím základem jsou stále pouze první 3 znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.