kos.ina Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Co tumu říkate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Co tumu říkate? ještě jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 vypadá to dobře (šikovné ruce) , už se těším až sem dáš foto jak to vypadá ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Vypadá to opravdu dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 7. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 vypadá to dobře (šikovné ruce) , už se těším až sem dáš foto jak to vypadá ve dveřích dnes mám noční tak dám do hromady jedny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Co vyjde takova sranda az to budu za 18 let delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Pěkný to je kuže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Pěkný to je kuže? to bude koženka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Je to koženka. A na co to vyjde? Koupit koženku (metr kolem 200kč,potřebuješ 2m) a chemopren (ten je kolem 200kč). Par hodin svého času. Teď je ještě otázka jak to vrátit zpátky. Dnes v noci jsem zkoušel lepidla (mám v praci více druhů lepidel) a nic moc. Jedny dveře mám hotové tak až se vyspinkám nafotím a hodim to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Hele já to lepil akrylovím silikonem, normálně jsem vzal svorky polistyren jsem dal vždy mezi packu svorky a tapec proti poškrábání naplácal kolem dokola ten silikon a za dvě hoďky to bylo v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tady jsou celé dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 ještě jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Velmi pekné! Dobrá inšpirácia, akurát mi prišla vhod. Neskôr ukážem môj výtvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Velmi pekné! Dobrá inšpirácia, akurát mi prišla vhod. Neskôr ukážem môj výtvor. Já též, asi příští týden se do toho vrhnu, látku už mám doma měsíc a teď mám trošku volno(asi 3 měsíce tak to snad stihnu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 wau taky mám doma koženku kurňa akorát jak moc "dobře" se to tvaruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Je to libovka čeče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 sakra to je ale hezký!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 wau taky mám doma koženku kurňa akorát jak moc "dobře" se to tvaruje? Tvaruje se to nic moc. Nejlepšípomocník je slunce a fen. Zkoušel jsem doma a nic moc. Chce to pěkné počasí a dělat venku. (fen až po zaschnutí když se to někde odlepí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 vypadá to hodně zajímavě ,nemít LK,tak bych o tom přemýšlel v Plasech mi to ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 hmm to vypada velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 tak jsem taky potahl, sice to není kůže ale hodí se mi to k sedadlům (potahům) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 16. Červen 2006 Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Dá se někde sehnat origo látka, kterou jsou potaženy tapecy v Octavii? Jedná se mi o tu černo-šedou, která se dávala do Elegance. Kdyby měl někdo ponětí, kdo to vyrábí, bylo by to super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
louke Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 kos.ina: kde si koupil tu koženku?díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 20. Červen 2006 Sdílet Vloženo 20. Červen 2006 cau kdyz tam lepite ten novy potah tak tu puvodni latku tam nechavate nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.