Červen 7, 200619 r vypadá to dobře (šikovné ruce) , už se těším až sem dáš foto jak to vypadá ve dveřích
Červen 7, 200619 r Autor vypadá to dobře (šikovné ruce) , už se těším až sem dáš foto jak to vypadá ve dveřích dnes mám noční tak dám do hromady jedny.
Červen 8, 200619 r Autor Je to koženka. A na co to vyjde? Koupit koženku (metr kolem 200kč,potřebuješ 2m) a chemopren (ten je kolem 200kč). Par hodin svého času. Teď je ještě otázka jak to vrátit zpátky. Dnes v noci jsem zkoušel lepidla (mám v praci více druhů lepidel) a nic moc. Jedny dveře mám hotové tak až se vyspinkám nafotím a hodim to sem.
Červen 8, 200619 r Hele já to lepil akrylovím silikonem, normálně jsem vzal svorky polistyren jsem dal vždy mezi packu svorky a tapec proti poškrábání naplácal kolem dokola ten silikon a za dvě hoďky to bylo v poho..
Červen 8, 200619 r Velmi pekné! Dobrá inšpirácia, akurát mi prišla vhod. Neskôr ukážem môj výtvor. Já též, asi příští týden se do toho vrhnu, látku už mám doma měsíc a teď mám trošku volno(asi 3 měsíce tak to snad stihnu )
Červen 8, 200619 r Autor wau taky mám doma koženku kurňa akorát jak moc "dobře" se to tvaruje? Tvaruje se to nic moc. Nejlepšípomocník je slunce a fen. Zkoušel jsem doma a nic moc. Chce to pěkné počasí a dělat venku. (fen až po zaschnutí když se to někde odlepí)
Červen 9, 200619 r vypadá to hodně zajímavě ,nemít LK,tak bych o tom přemýšlel v Plasech mi to ukážeš
Červen 16, 200619 r Dá se někde sehnat origo látka, kterou jsou potaženy tapecy v Octavii? Jedná se mi o tu černo-šedou, která se dávala do Elegance. Kdyby měl někdo ponětí, kdo to vyrábí, bylo by to super....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.