Přejít na obsah

1,4 MPi alebo 1,4 16v

acylpyrin

Doporučené příspěvky

je nejaký rozdiel v sprevodovaní 1,4 16v pri 55kW a pri 74 kW ? má 55-ka rovnako krátke prevody ako 74 ?

Ano, řekl bych že jsou převody stejné. MPi má převody krapet delší. (16V=3r-60kmh-3000ot a MPI=3r-60kmh-2800ot)

DOPLNĚNO: První 3.rychlosti jsou identické. Rychlost 4. a 5. má 74kW drobek kratší (bude víc točit).

Spotřebu 1,2HTP, 1,4 16V, 2,0 8V a 1,4 a 1,9TDi najdete k porovnání v ofiko manuálu

Bohužel chybí MPI, kouknu ale do techničáků a dopíšu.

https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/cz/Olders/Fabia/Manual/A04_Fabia_UsersManual.pdf

Editováno: , autor: Haski
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravím, mám dvoch kandidátov :

1 - 44kW MPi najazdených 35000 ročník 2002 bez výbavy teda ak nepočítam centrál a rádio v cene 2300 E

2 - 55kw 16v najazdenych 85000 ročník 2006 vo výbave comfort v cene 4000 E

budem jazdiť 50% okresky a 50% mesto ktorú by ste vybrali ???

Odkaz ke komentáři

Taky bych bral tu novejsi .. motor by nemel zrat olej a aby nekdo za 9 let najezdil jen 32 000 km je docela divne .. a navic mas lepsi vybavu :)

Navic bych se rad zeptal .. na zacatku se resil kroutak.. vi nekdo jaka je krivka kroutaku u 1.2HTP 40 kw prosim? docela by me to zajimalo diky :palec2: a nahodou hlava u HTP 6V nemeni se jen dokud se nevymeni i za vetsi kat pomoci opravarenske sady? Docela jsem o tom presvedcem spousta lidi mi to uz reklo. Je to tak? Uz to mam za sebou tak mam strach .. vim ze to sem nepatri tak me prosim neukamenujte ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...