Galvi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Nenašel by se někdo ochotný kdo by to dokázal aktivovat v okolí Olomouce (případně Ostravy)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 a v okolí Českých Budějovic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 masa: az pojedu na nejaky vikend k nasim tak neni problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 zítra budu ve Vodnanech jestli ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 bohužel jsem nemocnej tak někdy jindy, ale moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tak, staging mám aktivovaný a ještě k tomu soooooustu dalších suprových věcí . Dělal mě to KoNG, mohu jedině doporučit, parádní servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 A co dál kromě zamceni po rozjezdu? cruise control už nejde s novým softec. Dřív mě jel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ten cruise control mě mrzí.. taky nešel :-(.. Ale jinak mě kromě toho zamykání nastavil i selektivní centrální zamykání, automatické zamknutí po 30 s od odemčení.. stírání zadního stěrače při zařazení zpátečky, automatickou rychlost předních stěračů při zpomalení, aktivace blinkru při prudkém brzdění aaa vic už si nepamatuji :-D.. Ale staging užasný, jsem asi 3x než jsem odjel to musel zkusit :-D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 automatické zamknutí po 30 s od odemčení, stírání zadního stěrače při zařazení zpátečky - to už se teď neaktivuje z fabriky? Fábka MR08 to tak měla jinak co je to selektivní centrální zamykání a automatická rychlost předních stěračů po zpomalení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Selektivní centrální zamykání bych řekl že je to, že když odemkneš DO auto, tak se odemknou jen dveře řidiče, při druhém zmáčknutí tlačítka se odemkne zbytek auta. Dobré na to, aby ti někdo nevlezl do auta když nastupuješ, využitelné jen, když jezdíš většinou sám. Ty stěrače by měly například po zastavení na semaforech snížit svou rychlost, měl to tak už Citroen asi před deseti lety, u Fabie jsem to tedy ještě neaktivoval, tak to může být i něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) jo tak to selektivní vím už to jsem měl na Nissanu a deaktivoval jsem si to, protože mě to štvalo zajímavé, že tam to jde aktivovat a deaktivovat klíčkem a u Škodovky se to musí takhle složitěji Editováno: 1. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jo, je to přesně jako napsal samurai, to selektivní zamykání odemkne jenom dveře řidiče a když zmáčkneš odemčení ještě jednou ,odemkne se celé auto, pro mě, když jezdím většinou sám velice užitečná věc.. Ty stěrače jsem teda ještě nezkoušel, ale mělo by to být tak jak si to napsal, že když je rychlost na 2, tak při zastavení třeba na semaforech se to automaticky sníží rychlost stírání, po rozjetí se to vrátí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Tak ono u nových MaxiDotů jde už plno věcí aktivovat přímo přes něj, je to logické a divím se, že to tak nebylo vždycky. Je už pak nikdo nepotřebuje nic nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 jasné, ale tak ten Nissan je r.v. 2004 a žádný maxík tam není, zmáčknou se zároveň tlačítka na dálce na určitou dobu a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 No jo, stejně jako se snad na všech autech s centrálním zamykáním vždy automatické zamykání a odemykání nastavovalo dlouhým podržením zamykacího tlačítka, ale u VW group jen přes VAG. Stejně jako ty stěrače, má historická Xsara Picasso je zpomalovala při nižší rychlosti. Ale tak to prostě je, věnujme se tématu. Staging jde nastavit. U Fábií ale má (nebo alespoň měl) jeden bug - zkuste mít rozsvícená světla před vložením klíčku. Pak vložte klíček a otočte, aby projely ručičky... No nic dramatického se nestane, jen při tomto zlobilo osvětlení budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) Co jsme dnes s galvim řešily Diagnostiku, výmaz chyb, kontrola kódovaných klíčů, špatně kodované radio a drobnosti na seznamu níže zobrazení tempomatu (pouze starší SW motoru) staging zamykání při rozjezdu selektivní zamykání dodatečné setření signalizace výstražné brzdění kontrola žárovek (pokud není z výroby) stírání zadního stěrače při zpátečce (pokud není z výroby) stírání stěračů závislé od rychlosti (když máš stěrače na 2 rychlost a zastavíš na křižovatce zpomalí se stírání) a s tím spojený pokec Editováno: 1. Březen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Ta kontrola žárovek - funguje? Pamatuju si, že na Fabii to nastavit šlo, ale funkčnost nebyla myslím žádná, ale moc dlouho jsem se tím nezabýval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 funguje jenom se nekontroluje denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Pokúšal som sa to aktivovať cez IDEX aj som našiel položku staging navolil ako active a auto nič nerobí.Čo ďalej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 ne všechny budíky to umí zkus VAG nebo VAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 AAAAAAA už sa to spamätalo.Hodil som IDEX do engliš a tam priamo píše staging Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 můžu se zeptat co se myslí tím dodatečným setření? A co vše lze ještě nastavit na Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Dodatečné setření je věc, na kterou plno lidí nadávalo, když nešla kdysi vypnout. Teď je vypnutá a já si ji třeba dobrovolně zapnul. Je to ještě jeden stěr stěračů po určité době po ostřiku. Takže ostříkneš normálně okno, to se utře. A pak ještě po pár vteřinách přejedou ještě jednou stěrače, aby stáhly i stékající kapičky. Jinak snad vše, co se dá nastavit, zde psal 1. března KoNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 díky, to je docela dobrá věc, ale asi bych se bez toho obešel....není tady někdo z okolí Pardubic, popř. Hradec kr, Chrudim kdo by mi nastavil pár věcí na Fabii? A to staging, signalizace při velkém brzdění a ty stěrače závislé na rychlosti díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.