Přejít na obsah

staging


rmaudio

Doporučené příspěvky

zdravim , ja viem ze sa to riesi v inej teme, nuz tam mi nik neodpovedal, som amater s vagcom, takze by som vas poprosil ze ako a kde to nastavim a aky kod tam mam zadat, FII tsi facelift, maxidot, active vybava. dakujem pekne

inac na octavii 2006 to nastavim tak isto ? pod tym istym kodom ? funguje to aj na starsich modeloch alebo na ktorych?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cez 8mickovu veru nie. Problem totiz je ten, ze uz sa vela veci nerobi cez adaptaciu konkretneho kanala ako volakedy, ale v tychto novych verziach mas normalne v menu polozku "Staging" - tuto len odkliknes, vypise ti aktualnu hodnotu (bude 0 teda Off), zmenis to na 1 teda On a das ulozit. A je to... Ta polozka v menu sa ti zobrazi len vtedy, ked dana jednotka tu konkretnu funkcionalitu podporuje. Ked by si to skusil napriklad v starej Fabii, tam sa ti Staging vobec ani nezobrazi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dokopal k aktualizaci na 10.6.1 a hle, porad je to nejake slepe... napr. nastaveni Staging - tusim kde se nastavuje, ale chybi mi popisky, takze bych musel jen zkouset a nekdy se trefit, takhle vidin jen zapnuto/vypnuto, ale nevim co... Jak jsi psal o te Fabii Ambiente - popisky jsi mel, nebo jsi pouzil nejake jine, pripadne jake? :-) Totez LCode - take bez popisku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem tušil špatně, kde se to nastavuje, prošel jsem co mě napadlo a našel jsem to. Takže nastavit Staging s verzí 10.6.1 jde i bez popisků, ale ty mi stále chybí na dlouhé kódování, snad už je brzy někdo vyrobí, zašlu tvůrcům e-mail a uvidíme jaká je podpora. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tu bylo napsáno, tak to ve verzi 8xx ani nejde, je potřeba minimálně 9xx. Ve verzi 10.6 to jde dobře, je tam myslím i možnost toho pásu, takže až upgraduješ na vyšší verzi, budeš tam mít oboje. :-) Jen tu pořád není label pro popisky dlouhého kódování mé řídící jednotky, ale tohle jde nastavit i bez toho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Nazdar chalani,

mám pár otázok ohľadne stagingu (pretáčania ručičiek budíkov palubovky). Som v tomto ohľadne amatér tak ma hneď neukameňujte ak sa pýtam kravinu čo vy už viete roky. Mám len PP a nie MaxiDot.

1. Aký význam ma toto pretočenie ručičiek - staging ? Je to len štýlovka alebo to má aj nejakú funkciu ?

2. Mám Fabiu 2 Facelift bez tejto funckie. Keď by som si ju chcel aktivovať tak to stačí len aktivovať cez diagnostiku ?

3. Ak mám teda auto, ktoré nemá od výroby túto funkciu a aktivujem si ju nebude to škodiť budíkom ? Nemôže sa časom stať, že vďaka tejto funckii mi vypovedia budíky službu ?

Dík moc za odpovede

Editováno: , autor: Keso8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za odpoveď.

Ešte ma napadá jedna otázka. Ak je aktivovaná táto funkcia a miesto otočenia klúča do prvej polohy sa preskočí táto prvá poloha a hneď sa naštartuje auto. Ako zareaguje táto funkcia resp. ako zareagujú budíky? Tiež sa pretočia či v tomto prípade nie?

Editováno: , autor: Keso8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protočí se také, ony letí celkem rychle, takže stihnou spadnout před natočením motoru, tedy spíše otáčkoměr spadne přímo do ukazování otáček. :)

Jen je jeden takový "bug" - při rozsvícených světlech a startování budíky zhasnou, udělá se staging při kterém svítí jen ručičky a pak se zas rozsvítí. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Čaute chlapi. Tu sa hovorí že staging pojde na Fabulach po FL len tak stačí aktivovať len cez pc. Dnes som bol s autom v servise sa na toto opýtať a bolo mi povedané že áno musí sa to cez pc aktivovať ale to by mi museli vymeniť celú palubovku. Nijak inak by to nešlo podľa servisu. Tak teraz ako to je v reale? Čo sa usí či nemusí meniť a čo sa musí robiť s pc? Mám Fabulu po FL rok výroby 2011.

Editováno: , autor: Keso8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

stačí aktivovat vagem v origo servise ti to neudělají !

Záleží do akého servisu chodíš. Ja som auto kupoval už so zapnutým stagingom (bola to predvádzačka). Potom mi v jednom servise pri výmene oleja na požiadanie nastavili aj automatické zamykanie a v treťom aj odomykanie (nenapadlo ma že to nenastavia spolu). Stačí ich pekne poprosiť, je to pre nich otázka pár sekúnd. Vždy mi to spravili zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...