e1. Vloženo 28. Červenec 2013 Vloženo 28. Červenec 2013 Ekkar, neviem čo to boli za média, ale väčšina médii je dnes prispôsobených na napaľovanie pri rýchlosti 4x a viac. Síce to na obaloch nepíšu, len pri CD-RW médiách. V tvojom prípade si možno mal iba zlý kus média, preto nešlo prečítať. Niekedy sa stane, že v úplne novom balíčku sa nájde aj niekoľko chybných kusov médii. Aj preto som vyššie odporúčal médiá TY.A toto nie sú čisto moje skúsenosti, ale skúsenosti zákazníkov. Robil som totiž vo firme ktorá sa živila predajom médii, a to maloobchod, aj veľkoobchod.Od maloobchodných zákazníkov sme spätnú väzbu mali veľmi presnú, lebo sme mali takých, ktorí odoberali týždenne niekoľko stoviek médii, takže vedeli zhodnotiť ktoré sú kvalitné a ktoré nie. TY boli tie, kde chybných kusov bolo úplné minimum, alebo žiadne. Oproti tomu pri bežných Verbatim bola chybovosť niekedy až okolo 5%. Čo sa týka CD+R, tak ťa asi sklamem. Nič také reálne neexistuje, len DVD sa rozlišuje na DVD+R a DVD-R. Citovat
m.martin Vloženo 11. Srpen 2013 Vloženo 11. Srpen 2013 Teď se mi stalo že při přehrávání CD (které v rádiu bez problémů hrálo víc než rok) se přehrávání zastavilo a na displeji ze zobrazio "NO CD". Problém je, že to CD teď nejde z rádia vůbec vyndat. Radio si stále myslí že tam žádné CD vložené neni, takže při stisknutí tlačítka pro vyndání disku to okorát opět napíše NO CD a nic se nestane. Nevíte někdo co s tim, nebo alespoň jak dostat ten disk z radia? Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Srpen 2013 Vloženo 11. Srpen 2013 Můžeš ho vyrvat brutální silou, nebo svěřit servisu - tohle co popisuješ vypadá, že optická závora indikující zasunutou placku v mechanice nedává signál, takže stejně když se ti povede tu placku vyrvat a vložíš tam jinou, bude si rádio myslet pořád že v sobě nic nemá. Jako poslední možnost bych zkusil vypnout baterku v autě, zapnout s vypnutou baterkou světla (aby se vybily všecky filtrační kapacity který by mohly mít uchovanej nějakej náboj) a pak i s těma zapnutýma světlama baterku znovu připojit. Rádio by se mělo zresetovat a některý typy přitom zapínají vysunutí disku bez ohledu na předchozí povel v paměti. Pokud ani to nepomůže, tak jedině servis nebo ta brutalita. Oficiální značkovej servis je firma BRM http://www.brm.cz/ - sídlí v Kosmonosech naproti LIDLu... Citovat
michaelcomfabia Vloženo 15. Květen 2016 Vloženo 15. Květen 2016 Ahoj,koupil jsem roomster má rádio dance,přes CD-rw jsem zkusil udělat datové cd ,,dával jsem tam složky mp3 a wma atd co jsem stáhl z internetu :-D Šlo krásně bez problémů. přes nero 7. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.