Srpen 4, 201213 r Zdar mám doma jednu co se mi tu válí asi 2 roky našel jsem ju na silnici když jsem jel do rachoty Rakovnickou asi nemáš že? Upraveno Srpen 4, 201213 r od baraba13
Srpen 10, 201213 r Otázka pro znalce: Co to je? Na co to je? (dům, letadlo...) K čemu-jakýmu účelu se to používalo?
Srpen 10, 201213 r Autor Zdar mám doma jednu co se mi tu válí asi 2 roky našel jsem ju na silnici když jsem jel do rachoty Rakovnickou asi nemáš že? Díky moc, Rakovnickou O94 (O - osobní, 94 - rok uvedení tohoto typu značek do oběhu) nemám. Pošleš mi ji prosím nebo počkáme až jich najdeš víc? Adresa je v SZ. A poštovné platím já.
Únor 20, 201312 r Kterej stát má tuhle SPZ-RZ a kdo ju používá (osobáky, náklaďáky, taxi, moto, vozíky....) Ps.: je to zadní RZ
Březen 1, 201312 r Já vím, já vím, já vím. Služební auto České pošty z Benátky nad Jizerou. http://www.posty-psc.cz/29472/
Březen 3, 201312 r hudak lev , někdo z něj udělal invalidu když mu ustřihl druhej ocas ale smrdi mi to belgiickym pivem a hranclama s majonezou
Květen 12, 201312 r Autor Podle fontu a typu písma bych to tipoval na belgické vozidlo Vrchního velitelství spojeneckých sil v Evropě CHB = Casteau, Hainault, Belgique
Květen 15, 201312 r Takže nikdo nic? Tak dáme správnou odpověď je to NL - Nizozemsko, taky Nizozemí nebo Holandsko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.