Sdíčák Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 čau chlapi je mi ted 17let a chtěl bych si koupit třeba nákou bouchlou octavii nebo tak a do tech 18 to udělat v autech se vyznám a hrabat mě vnich taky baví našel jsem tuhle http://www.autobazar.cz/inzerat/498572/skoda-octavia-1-9-tdi-eleg-66kw-nove-v-cr/ a chci se vás zeptat jestli se to vyplatí kupovat všechny díly by byly vpohodě akorát mě zaráží ten motor byla by na tom asi hodně práce co myslíte dííky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Tohle není bouraný,ale shořatý,být tebou,jdu od toho,to je auto na náhradní díly a ne na opravu. Tipuju že cena opravy by se vyšplhala přes cenu pořízení podobnýho auta nebouranýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Presne tak. Opravovat burane auto je velky rozdiel . Jak opravovat vyhorene auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 3. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 OK dám na vás jinak jaký by ste třeba radili bouchlý auta na opravu na který se dobře seženou díly a tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 Octavia1 mas plno dielov jak pouzitych tak novych. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 no, vzhledem k cenám Octavií (ojetých a "nebouraných") bych asi do bouraného auta nešel... už vzhledem k pozinku, který je bouráním narušen a auto ti zkoroduje a shnije mnohem mnohem dříve.... dneska se dají Octávky nebourané pořídit za velice slušné peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2010 tak tohle by koupil snad jen blázen....dobrovolně..i za ty prachy co za to chtěj...je to drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.