Březen 23, 201213 r Ten široký ozubený řetěz pro HTP je masivnější než ten co se ze začátku dával do 1.2TSI (u něj dostane zabrat hlavně od vysotlaké hitachi pumpy - pohon od vačkového hřídele - čili přes rozvody). výrobce pro HTP - BorgWarner výrobce pro TSI - Iwiss (to je ten co se natahuje), náhrady pro servis od japonského Tsubaki, a nyní ve výrobě (od podzimu) širší varianta zase od BorgWarner.
Březen 29, 201213 r Dneska jsem si půjčil auto servisáků. Fabia HTP 51KW po faceliftu. Musím říct, že oproti 47kW verzi z první generace je výrazně líp utlumený, nijak přidušený mně nepřišel. Ale je to možná tím, že jsem na dovolené jezdil asijským zázrakem "sédům" s kilowaty možná tak na papíře..
Březen 29, 201213 r Dneska jsem si půjčil auto servisáků. Fabia HTP 51KW po faceliftu. Musím říct, že oproti 47kW verzi z první generace je výrazně líp utlumený, nijak přidušený mně nepřišel. Ale je to možná tím, že jsem na dovolené jezdil asijským zázrakem "sédům" s kilowaty možná tak na papíře.. Souhlas s tím "hezčím" zvukem. Taky jsem ho měl při reklamaci a milé překvapení jak se sbírá odspodu a rozhodně mi pocitově připadá takový točivý. Sic samozřejmě díky převodovým poměrům,ale ani na dálnici to nebyĺa brzda.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.