Honza130 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 nooo tak ty vypadaj zajimave .. jak se pohybuje cena (TDi, 81kW)? az mi odejdou Bremba Max tak je asi zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Covece, bych neveril, co tu svym silenim po Zimmermannech se Sebovejma cenama rozpoutam za cimrmanovu horecku Tohle ovsem vypada velmi dobre! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 nooo tak ty vypadaj zajimave .. jak se pohybuje cena (TDi, 81kW)? az mi odejdou Bremba Max tak je asi zkusim Cena je mazec, 280x22mm za 14 910 Kč/pár na D&M Autodoplňky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ha,ha, já jsem tu cenu právě nepsal rovnou, ať Vás to neporazí. No ale jde o to, že jsem schopen udělat cenu min. o 3100,- nižší tzn 11800,- za pár 280x22 A třeba u 312x25 na Oct RS o 6000,- dolů z 20 na 14t. Takže pokud by se našel nějaký (ne šílenec je silné slovo, ale řekněme fanda) který by takové kotouče chtěl, tak u mně to má levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 mas hodne zajimave ceny to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Jak by se dalo bezpečně zjistit, že je v háji hl. br. válec, kromě přímé výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Ha,ha, já jsem tu cenu právě nepsal rovnou, ať Vás to neporazí. A třeba u 312x25 na Oct RS o 6000,- dolů z 20 na 14t.Takže pokud by se našel nějaký (ne šílenec je silné slovo, ale řekněme fanda) který by takové kotouče chtěl, tak u mně to má levněji. Což o to, jeden "pacient" by tady byl! Ale kdyby jsi mě za nohy pověsil, tak 20 litrů (i s deskama) ze mě nevypadne. To jsou přesně takový 312 mm kotouče, po kterých toužím. Pokud by vážili pod 8 kg, to by pak bylo žrádlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak a je to tady, Brembo Max kope do řízení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Mohly to udělat destičky TRW? Doporučte prosím vy co už máte na brzdách najeto víc km co koupit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak a je to tady, Brembo Max kope do řízení... kolik jsi na nich najel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Tak a je to tady, Brembo Max kope do řízení... kolik jsi na nich najel ? Přes zimu jsem moc nejezdil, nemají ani 20tis km. A jezdím pomalu, po dálnici nejezdím, nikde jsem to neprobrzdil. Nechápu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Rikam k tem Brembam Textary....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Rikam k tem Brembam Textary....... Myslíš, že to mohly udělat ty desky TRW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Rikam k tem Brembam Textary....... A ty máš Brembo Max a desky Textar že? A úplně v pohodě? Kolik máš na nich najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Rikam k tem Brembam Textary....... Asi do toho nenám co kecat, proto že mám na svích kotoučích ATE a desakách Textar najeto jen "150 km". Ale kolem mě mají kluci na autech převážně kombinaci Brembo/Textar. A nikdo z nich na ně neřekl nic jinýho, než chválu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Rikam k tem Brembam Textary....... Asi do toho nenám co kecat, proto že mám na svích kotoučích ATE a desakách Textar najeto jen "150 km". Ale kolem mě mají kluci na autech převážně kombinaci Brembo/Textar. A nikdo z nich na ně neřekl nic jinýho, než chválu. Každopádně díky za informace, možná kdybych měl desky textar tak to bylo v pohodě. Nevím... Mám desky TRW a Brembo Max už jsou křivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Napište prosím svoje další poznatky kdo jste jak spokojený s jakou kombinací kotoučů a desek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ja mám Brembo Max+Textar.. najeto zatim jen 7500km ale v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Já nahodil vrtané Zimmermany s Ferodo Premier na předek i zadek. Zatím mám cca 100 km. Zatím se to chová tak na 40 % oproti původním. Doufám že se to zajede. . Dám mapk vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tak zatím nevím co koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Já jsem koupil od Sebiho nevrtané kotouče Zimmerman a k nim desky Ferodo a brzdí to opravdu skvěle. A to mám 17" disky. Když na to pořádně šlápnu tak se desky zakousnou do kotoučů jak Pitbul do cigána a nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvaM Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já zítra očekávám balík Vrtané Zimmermann + Ferodo DS dopředu, nevrtané Zimmermann + Ferodo DS dozadu. Až to dám na auto, napíšu dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) už se to vylepčuje . asi to bude oukej. Editováno: 1. Duben 2007, autor: Whitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 už se to vylepčuje . asi to bude oukej. Kolik už jsi najel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 cca kolem 250 km. Zdá se mi to už v poho. Stačí nepatrně sešlápnout a tlačí se mi bulvy na čelní sklo . Zatím to ale šetřím, tak nemůžu říct. Prostě jsem si na to už zvyknul a těžko říct, jestli je to lepší nebo horší než standardky. Prostě je to spoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.