KaJe Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Po výměně desek se pedál chvíly opravdu chová tak, že jako by pruží. To si časem sedne samo a bude pedál tvrdý. Pokud jste nerozpojily okruh brzd s kapalinou, tak se do ní vzduch dostat nemůže, zatlačení pístků to způsobit nemůže. A kapalina ti vystříkla z nádržky? To je celkem normální, je lepší před výměnou desek trochu odsát a pak zase dolít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Po výměně desek se pedál chvíly opravdu chová tak, že jako by pruží. To si časem sedne samo a bude pedál tvrdý. Pokud jste nerozpojily okruh brzd s kapalinou, tak se do ní vzduch dostat nemůže, zatlačení pístků to způsobit nemůže. A kapalina ti vystříkla z nádržky? To je celkem normální, je lepší před výměnou desek trochu odsát a pak zase dolít. KaJe, dík moc, spadl mi kámen ze srdce Jinak kapalina skutečně šla z nádržky ven.. No tak už s tím mám najeto asi 400 km od výměny a zatím pruží. Ale je pravda, že to je čím dál tím lepší, ale tak nějak pomalu Ještě jednou dík moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak Brembo Max už mám nesnesitelně křivé, ale co tam nasadím, nemám tušení... tak zkus obyc ferodo jako ja . vydrzely zatim nejdele ! nejakemu drazkovani a derovani uz neverim... to je dobre tak na MB SL 55AMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak po dlouhem cteni tohoto temata jsem se rozhodl pro kotouce Zimmernan vrtane a desticky ferodo premier od Seba a zatim to vypada dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 puvodni kotouce totalne KO dnes namontovany standart Zimmermanny a desticky Ferodo premier, po prvnim malem slapnuti na brzdu nezvykleklidny pedal a ticho jen to slapnuti bylo pruzne a mekke uz se tesim jak si to sedne a zacne fungovat tak jak ma zaroven byli vymeneny i loziska, a musim rict ze je krasny jezdit a neslyset kola vsechny dily dodal SEBO a jeste jednou dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Brembo MAX : No škoda že jsem nenašel u Elitu Bremba MAX v 288 velikosti pro 1.8T.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) puvodni kotouce totalne KOdnes namontovany standart Zimmermanny a desticky Ferodo premier, po prvnim malem slapnuti na brzdu nezvykleklidny pedal a ticho jen to slapnuti bylo pruzne a mekke uz se tesim jak si to sedne a zacne fungovat tak jak ma vsechny dily dodal SEBO a jeste jednou dekuji jsu na tom podobně pedál už mi pěkně ztvrdnul a musím říct: radost brzdit. Jsem to zkoušel včera a musím říct: skoro jsem trhal asfalt Editováno: 22. Březen 2008, autor: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak jsem dočetl konečně celé téma, a to jsem několikrát změnil názor! Tak jsem chtěl na 1.8T ATE Powerdisc, tak ty po krytice zamítám, za stejnou cenu má Sebo Járu Cimermana, tak jdu do vrtaných, a desky Ferodo premier! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 jsu na tom podobně pedál už mi pěkně ztvrdnul a musím říct: radost brzdit. Jsem to zkoušel včera a musím říct: skoro jsem trhal asfalt čau můžeš dát adresu kdes to objednával??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0mez Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 čau můžeš dát adresu kdes to objednával??? od clena fora SEBO... stejne ako ostatny som aj ja vymenil moje stare brzdy na kotuce Zimmerman a desticky ferodo premier a jedine co na to poviem: super, super, super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Aha,mě mohlo taky napadnout díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudomor Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Moje troška do mlýna: také mám Zimmermany sport + Ferodo Premier od Seba a brzdí to skvěle! Žádné vibrace ani hluk. Ještě bych chtěl všem doporučit vyměnit zároveň horní gumové uložení předních tlumičů. Je to jen kulatý kus gumy (za cca 200Kč kus - Sebo také dodává:-) ), který má dost vliv na životnost okolních dílů. Po výměně je podvozek jakoby komfortnější na nerovnostech a méně hlučný. U mého 8 let starého auta původní gumy byly až cca o 1 cm nižší. Když to mechanik viděl, hned si je u své Octy vyměnil taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) tak jsem taky zvolil kombinaci kotouče zimmermann neděrované a desky ferodo premier - další info na jaře jaro (aspon to kalendářní) je tady a tak píšu, jak jsem slíbil - od listopadu jsem najel cca 3000 km hlavně ve městě - brzdy brzdí skvěle s účinkem jsem max. spokojen - kotouče se zvlnily zatím nepatrně ale cítím to už na volantu i pedálu - jelikož příčinu zvlnění nevidím v kotoučích tak jsem se začal pídit a nechal proměřit tlumiče a přední jsou naprosto KO - takže příští týden je měním včetně horního uložení a taky čepy řízení a čepy ramen a nechávám zfrézovat kotouče - když už tak to beru z gruntu není boha aby to nepomohlo Editováno: 26. Březen 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdravim všechny, téma jsem pročetl celé před nedávnem a už přišla i na mě řada s výměnou jak desek i kotoučů, tak jsem pořídil a pomalu se na to chystám ... mám malou otázečku, ať nezakládám nový téma, nějak jsem si tu nevšiml ... Kotouče jsou od nějakýho oleje či čeho a v návodu píšou odmastěte vhodným odmašťovadlem ... a to je to, nenapsali co je vhodné ... nevíte náhodou??? Dík moc za radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdravim všechny, téma jsem pročetl celé před nedávnem a už přišla i na mě řada s výměnou jak desek i kotoučů, tak jsem pořídil a pomalu se na to chystám ... mám malou otázečku, ať nezakládám nový téma, nějak jsem si tu nevšiml ... Kotouče jsou od nějakýho oleje či čeho a v návodu píšou odmastěte vhodným odmašťovadlem ... a to je to, nenapsali co je vhodné ... nevíte náhodou??? Dík moc za radu ... Já používám origo čistič wurt na brzdiče a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 jaro (aspon to kalendářní) je tady a tak píšu, jak jsem slíbil - od listopadu jsem najel cca 3000 km hlavně ve městě - brzdy brzdí skvěle s účinkem jsem max. spokojen - kotouče se zvlnily zatím nepatrně ale cítím to už na volantu i pedálu - jelikož příčinu zvlnění nevidím v kotoučích tak jsem se začal pídit a nechal proměřit tlumiče a přední jsou naprosto KO - takže příští týden je měním včetně horního uložení a taky čepy řízení a čepy ramen a nechávám zfrézovat kotouče - když už tak to beru z gruntu není boha aby to nepomohlo A nakolik tě to přišlo desky +kotouče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Zdravim všechny, téma jsem pročetl celé před nedávnem a už přišla i na mě řada s výměnou jak desek i kotoučů, tak jsem pořídil a pomalu se na to chystám ... mám malou otázečku, ať nezakládám nový téma, nějak jsem si tu nevšiml ... Kotouče jsou od nějakýho oleje či čeho a v návodu píšou odmastěte vhodným odmašťovadlem ... a to je to, nenapsali co je vhodné ... nevíte náhodou??? Dík moc za radu ... Pouzivam cistic brzd ve spreji, ma asi kazda benzinka, cistim to i preventivne, cas od casu brzdy prostrikam, obzvlast v tyhle sezone s hnusem na silnicich (ted myslim ty hromady prachu po zime) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Čistič na brzdy na benzince, to by mě nenapadlo ... Tak dík, snad to bude stačit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Čistič na brzdy na benzince, to by mě nenapadlo ... Tak dík, snad to bude stačit ... Ses ptal no Urcite to bude stacit, je to pekny svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Je potreba pri zmene kotuce a brzdice z 1.6 75kw na brzdice a kotouce z rs,nutne vymenit i tehlici? Nebo,co je presne vse nutne vymenit,Milan II to tady ma toho neako moc na vumenu,senzory abs loziska atd. Neaky info od sykovnejch tady Myslim jenom predek zadek mi je jasnej,vymenit celou zadny napravu Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 A nakolik tě to přišlo desky +kotouče ? 2500 od Seba - pouze přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Je potreba pri zmene kotuce a brzdice z 1.6 75kw na brzdice a kotouce z rs,nutne vymenit i tehlici?Nebo,co je presne vse nutne vymenit,Milan II to tady ma toho neako moc na vumenu,senzory abs loziska atd. Neaky info od sykovnejch tady Myslim jenom predek zadek mi je jasnej,vymenit celou zadny napravu Dik Potřebuješ samozřejmě celé těhlice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Je potreba pri zmene kotuce a brzdice z 1.6 75kw na brzdice a kotouce z rs,nutne vymenit i tehlici?Nebo,co je presne vse nutne vymenit,Milan II to tady ma toho neako moc na vumenu,senzory abs loziska atd. Neaky info od sykovnejch tady Myslim jenom predek zadek mi je jasnej,vymenit celou zadny napravu Dik Máš v tom kamaráde pěknej hokej! Myslíš, že jsem dával spoustu peněz za těhlice jen tak, že nevím co roupama? Nebo jsi ještě na svém autě neměl dole kola, že ani nevíš co tam máš! I s tím zadkem jsi vedle. Proč by jsi měnil celou nápravu, když stačí dát jen štíty brzd, duté kotouče 256, lanovody, RS brzdiče s deskama. Na mé fotce je toho trochu povíc a to z úplně prostého důvodu, že jsem měl všechen matroš "double" a pak jsem jen vyměňoval. Je jasné že ABS čidla, náboje, štíty př. brzd necháš ty původní. Jinak je potřeba přeskládávat komponenty z jednoho na druhé a to je časově náročné! Editováno: 30. Březen 2008, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 tak zkus obyc ferodo jako ja . vydrzely zatim nejdele ! nejakemu drazkovani a derovani uz neverim... to je dobre tak na MB SL 55AMG No, základ úspěchu v drážkování nebo děrování opravdu není, to už jsem si ověřil na několika autech. Možná zkusím ty Feroda jak radíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 V týdnu jsem na přání zákazníka montoval na Leona TDi BremboMAX a desky Textar. Dostal i nové tlumiče (všechny 4), horní uložení předních tlumičů s ložisky a komplet uložení stabilizátoru. Tak jsem zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.